Äntligen får jag veta vem A är!

Ikväll blir det att titta dom två sista avsnitten av Pretty little liars. Får äntligen veta vem A är. Synd bara att serien är slut nu. Hoppas dom gör en säsong 3.

Saturday

Tjenare! Har haft en ritigt lugn lörda. Vaknade där vid 9 och åt en god frukost. Sedan for jag och åkte skidor i det fina vädret. Blev 5,4 km, och jag åkte med bakhala skidor så det var ganska jobbigt. Har ätit värdens godaste lax paj som jag själv har lagat. Ja, jag känner mig ganska så duktig. Inge makaroner och korv här inte ;) Ikväll blir det väl att se på finalen av gladiatorerna om jag orkar eller kommer ihåg. Bjuder på två bilder från idag:



Youth is like diamonds in the sun and diamonds are forever.

Hej på er! Bra uppdatering den här veckan. Har varken haft ork eller bilder till att blogga, men nu är jag tillbaks! Vill inte skicka fel signaler åt er med min rubrik. Diamanter är faktiskt inte för alltid. Tillslut så förvandlas dom till grafit. Det lärde jag mig när jag tränade till kemiprovet som jag förövrigt fick ett B+ på! Kan ni förstå det? Om jag hade svarat rätt på en fråga till så hade jag fått ett A. Det trodde jag verkligen inte för provet kändes hopplöst. Blev iaf possitivt överraskad av resultatet. I går så var jag med Jennifer och Greta. Vi for till Ica och köpte choklad för bara 5 kr. Tjockt! Sen så mänka vi hos Jennifer ett tag tills det var dags för första moppe lektionen. Tänk att äntligen få ta moppekort. Ska fara dit igen på onsdag och torsdag nästa vecka. Idag så var det världens lugnaste dag. Hade sovmorgon för jag var ju med i skidtävlingarna. For dit kl 10 och fick sluta efter 11. Kom på fjärde plats. Helt okej, fast det var ju bara 5 tävlande så. Nå nu ska jag läsa bloggar så hör vi sen. Pusshej!

Sjukt taggad skidtjej123

New in, Vans

Nu har mina vans äntligen kommit. Sjukt snabb leverans det var. Nu måste snön börja smälta så att jag kan använda dom!


Torsdag

Hejsan! Idag fick vi sluta kl 12 för vi har varit på nån föreläsnings sak om hållbar utveckling. Vi fick nå uppgifter och jag är snart klar med båda. Ja, jag hade väl inte så mycket att skriva så ni får roa er med denna fina bild.


Vans red


Nu har jag beställt ett par röda vans skor. Kan knappt vänta tills snön smälter så att jag kan använda dom. Tänk att att gå runt på Londons gator med Jeans shorts, oversize linne, vans och en starbucks i handen. Ååh sommar nu!

Fishtail braid

Hejsan! Inte världens bästa uppdatering på den här bloggen, men det händer inte så mycket i mitt liv just nu. Idag så var det ganska så lugnt. Första lektion hade vi bild ist för so. Jag ritade ett öga och jag kommer aldrig göra det igen. Sen hade jag bajs franska. På matten hade vi ingen lärare så vi gjorde fiskbens flätor på varandra. Jag börjar äntligen förstå hur man gör såna. Behöver bara en försöks kanin. Någon som vill ställa upp? ;) Här får ni en bild som jag tog på Jennifers fläta:


Söndag


Hej på er! Idag har jag inte gjort någonting. Har typ bara gått runt i min onepiece hela dagen. Eller jag var ju och joggade på förmiddagen också, hurtigtjej_97. Fast nu känner jag mig tjock igen för mamma lagade palt med bacon och till efterrätt åt jag en halv munk och en chokladboll. Hehe. Ikväll blir det att titta på nya avsnitt av Jersey Shore. I morgon är det skola igen, fml. Nå bra att veckorna går fort så att det snart kan bli sommar♥

Call me maybe




Tumblr

Nu har jag skaffat mig tumblr. Skulle bli väldigt glad om ni vill följa mig där. Klicka här för att komma till min sida.

Fredag

Hejsan ätligen fredag. Skolan var helt okej. Gjorde bort det jobbiga muikprovet. Tror nog att det gick ganska bra. Bloggade inget igår för det hände typ inget. Eller jo, fick veta hur svenska provet gick. Fick ett A! Ganska så najs ;) Efter skolan gick jag till busstationen. Åkte hem med bussen och var hemma vid 2-tiden. När jag kom hem gjorde ja inget speciellt. Tänkte fara ut och jogga, men det var så slaskigt ute så det blev inget med det. Till middag åt vi tacos och det var jätte gott Har inte ätit det på länge. Ikväll blir det att se på project runway, chill. Pusshej!

Lista

10 saker jag tycker om
Familjen
Vännerna
Converse
Vans
New York
Shopping
Inga läxor
Slalom
Långt hår
Jeffrey Campbell skor

9 saker jag tycker mindre om
Läxor
brutna naglar
dålig musik
dryga personer
falska personer
dåliga hårdagar
bortappade saker
vinter
dåliga betyg

8 bloggar jag läser
Kenza
Kissie
Tinkerbella
Hofh
Olivia Palermo
Kandylandy
Ksenia Jernbom
Hanapee

5 saker jag är rädd för
Att någon i min närhet ska dö.
Att bli ensam.
Att inte räcka till.
Spindlar
Höga Höjder

4 ord som beskriver mig
Snäll
Glad
Omtänksam
Glömsk
Pratglad

3 saker jag ser fram emot
London
Sommaren
Ta moppe kort

2 snygga män
Francisco Lachowski
Zayn Malik
1 bra låt
Starships- Nicki Minaj

Onsdag

Hejsan! Har haft en riktigt lugn dag. Hade bara idrott, finska, lång lunch och en kort so lektion. Vi fick alltså sluta redan kl 12. Efter skolan for jag och åkte skidor och sen har jag bara chillat i min onepiece. Här får ni en bild från idag när jag och Aida köpte calipo shots. Dom var faktiskt goda.


Keep your hopes up high and your head down low.

Hejsan! Inga läxor idag. Förstår ni hur bra det känns? Har gjort bort kemi provet som för övrigt var svårt och slutar mest troligt 10.35 i morgon. Ja livet leker just nu. Ska köpa såna där calipo shots också. Måste ju ta reda på om dom verkligen är så goda som alla säger. Snart blir det att se på top model Sverige och bara ta de lugnt. Hörs i morgon då, heippa!


Plugg

Tjenare! Nu sitter jag här och pluggar lite kemi. Alla karboxylsyror och monosackarider kommer snart ut genom öronen. Är orolig för hur provet kommer att gå i morgon, men samtidigt känner jag även ett inre lugn nu när jag äntligen börjar förstå. Sen så fick vi ju också veta att vi skulle vara lediga på torsdag och fredag nästa vecka, men tydligen ska vi vara på folkets hus. Fml. Bjuder iaf på denna vackra bild:


Final

Har just pluggat färdigt kemi och börjar äntligen förstå något. Känns ju bra. Ikväll blir det att titta på melodifestivalsfinalen. Mina favoriter är Ulirk Munther och Lisa Miskovsky, men jag tror nog att Loreen vinner. Inte för att hennes låt var dålig den heller, men vad är det för konstig dans hon gör? Tror nog ändå att det skulle gå bra för henne i Esc för det verkar som att många även i Europa gillar henne. Bara inte Thorsten Flinck eller Björn Ranelid vinner så är jag nöjd.


New in, Rovaniemi





Kony 2012


Snälla titta och sprid vidare!

Hemma!

Hej mina kära vänner. Nu har jag kommit hem från Rovaniemi. Vi hade väldigt roligt. På onsdag när vi kom fram så for vi direkt till Ounasvaara och åkte där i några timmar. Sen for vi till hotellet. Fixade lite och sen blev det shopping. Hittade massa fint. När vi shoppat klar for vi till en mexicansk resturang. Åt Quesedillas med chevré ost. På torsdag vaknade vi där vid 8 och for och åt frukost. Gud vad jag älskar hotellfrukost asså. Sen drog vi och åkte slalom i några timmar och sen blev det lite mer shopping. Efter det for vi och åt pasta på en fin resturang. På kvällen for vi och hälsade på pappas kusin. Spelade wii med hans barn och fikade lite. Idag så åkte vi bara i en timme för det var så dåligt väder. Vi for en sväng till polcirkeln och köpte lite renkött, mums. Nu ska jag ta och läsa lite bloggar. Har en massa olästa inlägg. Ciao!

Ska visa allt jag köpte sen :)

Mina favorit gratis appar!


1. Blogg.se Den här appen använder jag alltid när jag bloggar från mobilen.
2. Shazam Shazam används för att ta reda på vad en låt heter och vad artisten heter.
3. Spotify För er som har premium. Få all musik direkt på mobilen.
4. Facebook Se vad som händer på facebook direkt till mobilen. Tror nog dom flesta har denna app.
5. Autodance En rolig app där du spelar in olika rörelser som sedan klipps ihop till en musikvideo.
6. Hitta iPhone Om du tappar bort din iphone så kan du spåra den med hjälp av din dator.
7. Instagram Bästa appen för att dela foton direkt från iphonen.
8. Vintage cam En kamera app med fina filter.
9. Nin Jump Var en ninja och hoppa från vägg till vägg. Väldigt beroendeframkallande.
10. Temple Run Ett annat roligt spel där man blir jagad av nå apor och måste springa ifrån dom.
11. Draw free Rita en bild och låt den du spelar mot att gissa vad det är.
12. Wordfeud Ungefär som alfapet fast på mobilen.

Drive by


Drive by- Train

Love will be hard and hearts will be faking.

Hej! Har inte orkat att blogga idag så jag gör det nu. I morgon blir det att fara till Rovaniemi. Ska bli så himla kul. Vi kommer att bo på hotell, åka slalom, äta gott, shoppa och kanske fara på bio om vi hinner. Kommer alltså inte att ha tid att blogga så jag har fixat tidsintällda inlägg. Kan hända att jag bloggar med mobilen om jag har nät, men annars är jag tillbaks på fredag. Ni får ha det bra tills dess. Pusshej!

When I held ya- Moa Lignell

Yeah!


Måndag

Hejsan! Mår mycket bättre nu, är bara lite snorig. Vilken tur att jag hann bli frisk innan onsdag. Idag for jag till stan med mamma. Vi for till Ikea och titta nå skåp till köket, sen var vi till intersport. Köpte nya vindbyxor. Efter det for vi till rajalla, köpte dock inget. Vi åt på en indisk restaurang. Jag åt grönsaker, ris och jätte gott indiskt bröd. Nu ska jag titta på nå serier och bara chilla. Pusshej!


Fortfarande sjuk..

Jag är som sagt fortfarande sjuk och det suger. Kunde jag inte ha blivit sjuk nästa vecka? Nå mår iaf lite bättre än i går så förhoppningsvis är jag helt frisk på onsdag. Nu ska jag nog se en film och bara ta det lugnt. Vila är ju bästa medicinen. Bjuder på en bild från torsdag.


I'm still here bitches and I know everything -A


Nu se på bästaste serien och sen sova, god natt!

blää


Ser ni vad fint väder det är ute. Kan jag gå ut och åka skidor eller jogga? Nepp, såklart inte. Har jätte ont i halsen. Alltså varför just nu. På sportlovet när man ska vara ute. Det är inte rättvist. Nää, usch! Får väl ta det lugnt idag och droga strepsils så att det inte blir värre. För jag ska då inte vara sjuk på onsdag för då blir det slalom. Bloggar mer sen när jag inte känner mig så bitter..

Sportlov!

Då har man äntligen sportlov. Sista praodagen var det ju också idag. Kommer faktiskt att sakna alla barnen och dom snälla fröknarna. Egentligen så skulle jag ha slutat 1 idag, men dom tyckte att jag hade jobbat så bra så fick sluta 12. Fick chokladmousse och gelé hjärtan som tack. Senare blir det väl att fara och åka skidor. Väldigt fint väder är det ju också. Ett bra avslut på en bra vecka :)


The pain of discipline is far less than the pain of regret.

Tjenixen! Sista parodagen i morgon då. Veckan har verkligen gått fort och idag försov jag mig också. Oopsi! Kom iaf inte försent. Vaknade halv 8 och fem i 8 var jag på dagiset. På den tiden hann jag klä på mig, fixa håret, sminka, äta frukost, borsta tänderna och gå dit. Var ganska så snabb. När jag kom hem från jobbet (låter vuxet) for jag och joggade. Första gången för i år och oj, vad skönt det var. Mycket roligare än att springa på nåt löpband. Om det är fint väder i morgon far jag nog också och joggar, annars blir det väl att åka skidor. Nå ska väl fortsätta läsa bloggar nu. Puss!

RSS 2.0