Wantie!

'
Vill väldigt gärna ha låga bruna uggs för mina gamla svarta har blivit
för små, sad story. Inte äkta dock för dom kostar typ 2000 så.. Har
hittat ett par fake som kostar 179kr, inte alls dyrt så det blir nog att
beställa :)

2011 i bilder



Julia och Julias party x)

När vi var med klassen i helsingfors.


Svanstein

Levi :)


Jag och Matilda i början av våren.

När jag och mamma var Umeå och bodde på hotell gamla fängelset.

Jag fick en moppe.


Sommarlov!

Helsingfors


Västerås

Började i 8:an



(Bild lånad från Ina) Skumigt i skolan xD

Julafton!

Det var en kort sammanfattnig av året. Hoppas att 2012 blir lika bra
och hoppas att jorden inte går under ;)

I morgon är det nyårsafton

Jahaja då var 2011 snart över. Det här året har varit ganska så bra. Det har hänt massor och jag har många fina minnen. I morgon åker vi till Luleå och firar nyår där, blir väl helt ok. Kommer kanske ta lite I Phonebilder där borta. Kommer iaf inte blogga något i morgon utan blir väl sen när jag kommer hem på söndag. Nu ska jag äta lite mer naturgodis och läsa lite bloggar. Hade bra och Gott nytt år!

Nytt!

Hejsan! Kom hem för ett tag sen. Har varit och shoppat med Greta idag. Måste säga att det blev en riktigt lyckad shoppingtur och det slutade inte med att vi bara åt som vi brukar göra haha. Var ju till frisören också. Blev ingen stor förändring, klippte bara topparna och sen lite uppklippt. Vi får ju se hur det blir med att färga svart. Gör det hemma i så fall. Här kommer bilder på kläderna jag köpte:

 


Black?


Är himla sugen på att färga håret svart, men jag är inte alls säker på om det skulle
passa mig. Vill ju inte färga håret i onödan eftersom det sliter så mycket. Vad tror ni?
Skulle jag passa i svart eller är jag helt ute och cyklar?

Trääna

Yo alla peepz som läser min blogg. Ligger här i sängen med min underbara onepiece och äter godis, tjockt! Fast nu kom pappa och fråga om vi ska till gymmet så det blir väl att fara dit ist för att ligga här. I morgon ska jag fara till frisören och trimma kalufsen haha. Funderar också på färgningen eller njaa det kanske sliter så mycket. Har tänkt lite på svart hår, men jag vet inte om jag skulle passa i det. Vill ju inte se ut som ett emo. Kanske slingor ist? Sen så måste jag ju fara på mellandagsrean nån dag. Måste hitta något att ha till nyår. Nåja nu ska jag ta stiga upp och börja fixa mig. Hörs senare.

Wazzup

Nåmen hejsan! Ska snart fara till Julia för hon har ju fyllt år. Det blir nog trevligt. Tror inte jag kommer blogga mer idag om jag inte skriver mer när jag kommer hem. Hade bra!


Mys

Sitter här hemma och myser i min Onepiece. Väntar på att Morden i Midsomer ska börja, ska kolla den med mamma. Funderar även på om jag skulle boka tid till frisören någon dag. Vill verkligen klippa mitt hår en aning för har inte klippt det på över ett år och det börjar ju bli lite kluvna toppar. Nåja nu ska jag nog ta en tallrik med fil. Grattis till Julia btw! Hoppas du får en fin födelsedag!♥

Haapasaari

Tjenare! Ska strax fara till min moster för hennes man har fyllt år. Bjuder på en I Phone bild också. Trodde inte att det gick att bli kär i en mobil, men det går.


Julklappar

Det här är vad jag fick till julklapp:
I Phone 4, onepiece, New York tavla/magnet tavla/nyckelskåp, skal till I Phone, mascara, sminkborste, godis, nattlinne, två par tjocksockar, skrivbok, presentkort och pengar. Fick även en massa nagellack och andra nageltillbehör av mina kompisar. Blev en awesome jul det här året :)


God Jul!


Har just tittat på Kalle Anka och vi ska snart fika och sedan öppna
julklapparna. Jag hoppas ni alla får en mysig jul :)

24 december


Mistletoe


Mistletoe- Justin Bieber

Julgran


Nu har vi pyntat julgranen. Måste säga att den blev riktigt fin. Nu
börjar man verkligen få julstämning och tänk i morgon är det ju
redan julafton :)

Jullov!

Äntligen jullov! Så himla skönt! Nu har man 18 dagar ledigt. Tänk 18 dagar utan läxor! Skolan var väldigt chill idag. På morgonen for vi till kyrkan var där ett tag sen fick vi våra betyg. Är ganska så nöjd med mina betyg. Hade mest B och C. Två A hade jag också! Efter skolan for jag och köpte en ny glasnagelfil, en concealer och en julklapp till farmor och farfar. Efter det for jag och träna. En sista gång nu innan jul. Sen när jag kom hem hade jag en trevlig överraskning i brevlådan. Mitt paket från Adara hade kommit. Det var ett väldigt fint nagellack. Öppnade också julklapparna som jag fått av mina kompisar. Tack så jätte mycket, det var fina julklappar♥ Kan visa vad jag fick sen. Nu måste jag städa. Det enda dåliga med julen är väl städningen ;)

21-12-11

Chacha. Kom just från duschen. Har varit hos Greta hela kvällen för hon fyller ju år idag, Grattis♥ Vi åt tårta, massa godis, flumma runt och åkte med en madrass på backen i Närstaskolan. Sen så har det ju varit innebandyturnering och gissa vilka som vann? Jo språkskolan så klart! In your face bitches! Nog för att jag inte var med men ändå. Det är ju alltid kul när ens egen skola vinner något. Nu ska jag nog ta och se på julkalendern. Pusshej!

'



400 inlägg

Det här blir mitt fyrahundrande inlägg. Sitter här hemma eftersom att jag har ont i halsen och vi hade friidrottstävling i skolan så kan ju inte vara med då. Synd för jag missar också julbordet på skolan, men får väl spara mig till lördag ist ;) Nu ska jag dricka några koppar te så blir det nog bättre. Kommer ju iaf fara till skolan i morgon för då ska vi dela ut julklapparna och Greta ska ju ha party ;)

Talk that talk- Rihanna ft. Jay-Z

NYC







Fattar ni hur gärna jag vill åka dit?! Seriöst såg på en video som hanapee hade gjort
när hon var där och åh jag vill också. Har ju t.o.m A i engelska så jag skulle ju klara
mig bra. Tänk att få vakna upp i ett hotellrum mitt i Manhattan och när man går fram
till fönstret så har man utsikt över Empire state building. Dröm.

Söndag

Wazzup. Helgen har bara flugit förbi, vilket egentligen är bra för det betyder ju att det snart är julafton! Idag så for jag till kyrkan på gudstjänst. Ska ju ta konfirmationen så var tvungen att fara till kyrkan nu för annars skulle man ju blivit tvungen att fara på julotta klockan 7 på morgonen. Nej tack. Efter gudstjänsten för jag till gymmet och tränade ett tag och sen for jag hem. I morgon är det godis och film dag i skolan så det blir ju chill förutom att jag inte vill äta nå godis för jag har ätit så mycket i helgen. Kanske tar med en banan ist :)

Hehe.

Jag vann!

Jag har vunnit en tävling hos Adara och jag blev länkad på hennes blogg. Är jätte glad för har aldrig vunnit något :) Vann det här nagellacket:


Over and out.

Äääntligen freeedaag!! Så himla skönt! Inga fler prov. Har gjort fyra prov den här veckan. Fick tillbaks so provet. Fick bara ett D och fick veta vad jag har i musik, har ett D där också. Har tydligen blivit ett D barn. Haha. Nejmen nu ska jag inte tänka på skolan för nu är det helg och jag har inga läxor. Ikväll blir det att se på film och ät godis. Ganska så nice om ni frågar mig ;)

Fina skal


Titta vilka fina skal jag hittade på den här sidan. Finns så otroligt många olika och
snygga skal. Här är några av mina favoriter :)

True.


Kan nån vara snäll och förklara detta till Monica..


Blöö

Kom just hem. Tänkte ju fara och träna idag. Blev det så? Nej såklart inte. När jag skulle gå till gymmet så trampade jag i världens största vattenpöl. Båda mina fötter blev alldeles blöta och när jag kom fram så insåg jag att jag hade glömt mina nycklar i skåpet så då kunde jag ju inte komma in till gymmet. Ringde till farfar som kom och hämta mig och nu sitter jag här med en kopp te och ylllesockar. Ska börja plugga till svenska provet som vi har i morgon. Har inte hunnit träna alls eftersom hon gav papprena igår som vi skulle kunna. -.- Sen så har jag ungdoms kyrka ikväll också. FML!
Passande låt:

Bad day- Daniel Powter

things i love about winter

webcam to gif


Lucia

Jahapp då satt man hemma då. Ja, jag är faktiskt hemma ist för att vara i skolan. Fick typ sluta efter maten eftersom jag har varit med i luciatåget. Först sjöng vi i kyrkan sen på ett ålderdomshem och sist på Rajalla. Det var roligast att sjunga på ålderdomshemmet för dom blev så glada och en gubbe frågade vars dom har hittat så här fina flickor och då ropade en annan från Sverige. Haha måå söta dom va. Nu måste jag ta och plugga till alla prov.
Pusshej!

Det kallar jag lycka!


Här är bild på min fina nya tröja. Skulle köpa ett par vita strumpbyxor
till lucian i morgon och när jag gick in på GT så var det här det första
jag såg. Åh vad glad jag blev :) Det gjorde min dag.

Nagellack


Aida ville att jag skulle göra ett inlägg där jag visar mina nagellack.
Så här har ni en bild. Har inte så många nagellck och skulle vilja
ha fler lite mörkare färger. Det är ganska kul att fixa naglarna och
jag har ju gjort en tutorial förut med tidningspapper här :)

Jeffrey Campbell


Lussebullar


Kärlek♥

Humor♥








U mad bro?

Fredag ige dåe. Nu börjar veckorna gå fort. Bara två veckor kvar till julafton! Känns inte som det har inte fått nån julstämning ännu, men det kommer nog för på söndag ska jag och mamma baka lussebullar. Ååh vad jag har saknat lussebullar. Ska bli så hilma gott. Nåja skolan var chill. Missade språklvalet idag igen för jag hade luciaträning. Efter det hade vi matte och sen engelska utan lärare, alltså håltimme. Sista lektionen hade vi musik. Efter skolan for jag till gymmet tränade ett tag sen kom mamma och hämta mig. Ikväll blir det att se på finalen av idol. Inte för att det finns någon bra kvar. Amanda P borde ha vunnit hela skiten, men när folk är tondöva så är dom. Nu ska jag ta och börja laga mat. Blir Quesadillas, mums ;)

Update: Fyfan vad bra Amanda F är! Har inte tänkt på det, men herrgud vilken talang. Heja Amanda!

Flagga


Bild snodd av Jennifer
Väggen vi har målat i engelska klassrummet. Vi har seriöst hållt på
med den i flera veckor och jag måste säga att den blev ganska så fin :)

In your face!


Ja, jag är beroende av retrocam.. Men jag klarade matteprovet!
Fick t.o.m ett D! Glad chääy hära! :D

Kärlek vid första ögonkastet


Åh världens finaste stickade tröja. Snälla kan nån ge mig den?

071211


En vacker bild på berget med läxor...

Nåmen hejsan. Kom hem för ett tag sen och nu tänkte jag börja göra
lite läxor ^ Har seriöst väldigt mycket prov att plugga till och jag glömde
mitt häfte så nu kan jag inte göra engelska. Skolan var iaf bra för vi slutade
12.45.Efter skolan for jag till gymmet och träna där ett tag. Hade såklart
glömt mina gympskor så fick träna med sockar. Jag glömmer typ alltid saker.
Tror nog att jag lider av demens..

yo peepz

Riktigt skönt att få vara ledig idag. Sov till 11♥ Ja, jag ville skryta med det. Idag så har man väl inte gjort så mycket förutom att va på datorn. Har inte ens klätt på mej än, sitter fortfarande i pyjamas haha. Måste nog börja stiga upp från sängen nu för jag har fotboll om typ två en halv timme såå. Det här fick bli ett snabbt och onödigt inlägg. Skriver kanske mer senare eller i morgon. Pusshej!

No strings attached

Nu ska ja ta och krypa ner under täcket med en god fruktsallad och titta på filmen No strings attached.
God natt!

Whats going on?


Dom flesta av er har nog redan sett denna video, men tänkte ändå lägga upp
den. Måste verkligen säga att den här killen är en riktig förebild. Han ger inte
upp även fast han blir mobbad. Tänk att saker som vi säger och gör kan såra
någon så djupt att dom vill ta sitt liv. Det är ju helt sjukt! Varför kan vi inte
bara acceptera varandra för hur vi är..

Swag.

Nåmen hejsan! Skolan var ganska så jobbig. Vi gjorde matteprovet och A-delen gick åt skogen. Asså kom typ inte ihåg nåt :/ Så nu behöver jag få minst fyra poäng från b-delen för att få godkänt, men jag tror nog det går bra för konstigt nog så kändes b-delen lättare. I morgon är det iaf ledigt för det är ju finlands självständighetsdag. En bra sak med att gå på språkskolan.

Matteprov


Bild tagen med retrocam.

Har suttit och pluggat till matteprovet som vi ska ha i morgon och jag
tror nog att det kommer att gå ganska så bra. Tycker inte bråk och
procent är så jätte svårt. Hoppas iaf på ett C.

Before I die part 2


Victoria's secret fashion show



Tittade just på Victoria's secret fashion show 2011 och måste ju säga att det är en
riktig boost för självförtroendet att se på dom perfekta modellerna... eller så inte.

Följ min blogg på bloglovin!

Nu har jag fixat en ikon till bloglovin här på sidan så jag skulle bli jätte glad om ni ville klicka på den och följa min blogg!



Film

Nu blir det att se på denna film:


Thank god it's friday!

Äntligen fredag! Haha jag vet att jag nästan alltid börjar ett fredags inlägg på det sättet, men seriöst det känns så himla bra med helg för skolan har ju varit lite jobbig. Nåja idag så slutatde vi 12.45 for till gymmet och träna en stund och sedan for jag och köpte nya hörlurar för att jag hade tappat bort dom där plopparna eller vad man nu kallar dem på mina gamla, men sen när jag kom hem så hittade jag dom under mattan (...) Så nu har jag två hörlurar. Får väl använda dom andra som reserv. Aa så kan det gå. Nejmen nu måste jag väl snart börja med maten. Det är min tur att laga mat idag så det blir tacos<3
Pusshej!

Bildbrist

Önskelista!

Eftersom det är den 1:a december idag tänkte jag att jag ska visa vad jag önskar mig till julklapp :)














1/12/11


Idag är det första december och nu är det bara 24 dagar kvar till julafton!! Måste
fara och köpa en chokladkalender :)

RSS 2.0