Grattis Erik! :D

Grattis Erik på 8-årsdagen! :)
Grattah? ;)

Tävling med JFR :)

HejjsAn, ska vara med och tävla om ett presentkort värt 500kr på JFR. Dom har super fina smycken och man vill bara köpa allt. Här ska ni få en bild så ni själva ser vilka fina smycken dom har:

Man kan verkligen hitta jätte mycket på den sidan, gillar skärskilt ringen som ser ut som en krona ;)
Ni kan också var med i tävlingen om ni klickar på DENNA länk, sen tittar du till höger så ser du att det står "är du bloggare?"  klicka där och läs sedan beskrivningen.


Kontaktlinser :D

Jag fick mina kontakt linser i dag, yaaay!!! :D Det finns bara en dålig nyhet jag kan inte få av linserna själv o nästan inte sätta dit dom :( Jag satt tp i 40 min o försökte sätta in linserna o 20 min för att försöka få av dom. Optik tanten var tvungen att hjälpa mej att ta av dom. Men jag är ändå jede glad för att jag äntligen fick dom, får väl sitta framför spegeln o träna ;) Justja en annan sak. Jag har smakat Maria Montazamis hamburgare nu. xD

Hot american styled by: Maria Montazami :)

Chacha blogg'n (;

I dag så var jag på skolan för jag e tp frisk. Första lektionen hade vi musik me Ismo o han sjöng nån irriterande låt som fastna i huvudet på mej -.- sen hade vi franska me Claudia (stor läppar xD) o hon sa att vi skulle ha prov nästa vecka på fre :'( sen hade vi mat fast jag åt inget för jag o pappa skulle ju fara på vietnamesisk resturang. Sen efter maten hade vi gympa, men det kom ingen gympa lärare så vi fick ha fritt :D Sen hade vi svenska o vi argumenterade om vrf droger borde vara lagliga xD Efter skolan for ju jag o pappa till den där resturangen, jag åt vårullar o friterat kyckling, mums.. sen for jag o noppa ögonbrynen o sen for jag o köpte en födelsedagspresent till Erik. Jag köpte 2 tröjor, hm.. jede rolig present xD men jag kom faktiskt inte på nå annat. Det var nog allt trorja.
Puss på er :*

B000000000000riiiiiing .....

Hejsan alla söta men i skor haha eeh?
Hej, ursäkta men man blir faktiskt lite halvgalen när man sitter ensam hemma utan nåt att göra :/ Pappa var som sagt tvungen att omboka min kontaktlins grej, så nu kmr jag kanske få dom på lördag, då kmr mamma hem oxå yaay o hon ska hjälpa mej att färga håret (; men det får ni höra om senare. Nu tänkte jag göra en liten sammanfattning om de närmsta dagarna:

Torsdag dag/eftermiddag: Har über trååkigt
Torsdag kväll: plugg o mer plugg.. -.-
Fredag: skola. Efter skolan fara på vietnamesisk (stavning) resturang, efter det fara o noppa ögonbrynen, köpa present till Erik (min lillebror) x)
Lördag dag/eftermiddag: Fara o skaffa kontaklinser, mamma kmr hem, färga håret o baka kladdmuffins till Eriks kalas.
Lördag kväll: Kolla på melodifestivalen som sänds kl 20.00 på svt 1 :D
Söndag: Eriks kalas, fyller 8 år hela släkten kmr..
Måndag: Ledig från skolan, vet faktiskt inte vad jag ska göra då kanske chilla efter en hektisk helg xD
Haha nu vet ni det. Jag kmr förstås blogga lite mer detaljerat senare om allt jag kmr göra.
Oj, vad långt inlägg det blev xD

Sjuk, dag 03 :(

Jaha jag e fortfarande sjuk :( Blir så less av att bara ligga i sängen o inte göra något. Jag kanske skulle fått kontakt linser i dag, men får väl försöka omboka tiden till i mrn o sen boka tid till noppning (av ögonbryn) till i mrn. Ska gå o äta lite "medecin" nu (; Hejjs!


Hehe min favvo medecin ;>

Sjuk, dag 02 :(

Hejjsan e fortfarande sjuk, det suger aparsle. Missar SO provet som vi skulle ha i dag. Men i mrn får jag inte vara sjuk, för jag kanske ska få kontakt linser :D *Happyface*  Jaja men ska gå titta på film, Salt, asså den nya filmen med Angelina Jolie, Ciao.

"Who is salt?"

Sjuk dag 01 ☹☹☹☠☠☠☠

Jaha, nu har jag blivit sjuk, igen. Hade magsjuka för tp 2 veckor sen o nu är jag förskyld -.-'' Fatta sur man blir!!
Jaja ska ta o kolla tv ett tag.

Heej igen x)

Ja, nu har jag skaffat en blogg, igen. hehe.. xD
Jag heter Maria o är 13 år. Mina intressen är att vara me kompisar, datorn, shoppa, skype m.m. Hoppas att ni gillar min blogg :)

Haha den bilden är tagen från en fest, så jag ser inte alltid ut så där ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0