Lugg?

Skulle jag passa i sån här lugg?

Asså jag har ju haft lugg förut, men då var det över hela pannan. Det var inte alls snyggt. Skulle jag passa bättre i lugg som är över halva pannan? :S

Musik

Hejsan, kom hem för ett tag sen, eller ja en timme sen. Sitter här och dunkar musik på högsta volym. Det ska man göra när man är ensam hemma. Skolan idag var chill. Första lektionen hade vi gympa, sen finska och sen lunch. Efter lunchen hade vi so. Vi ska göra nå enskilt arbete och jag skriver om vilda västern. Haha det fanns nån random indian som hette crazy horse. Haha galen heest :) Men aja ska fortsätta dunka musik och träna till franska provet på fredag..
Puss!

Lockar idag ;)

Läxor..


Väntar..

Ska strax gå mot T-skolan för pappa är på nå möte där. Har suttit i skolan och väntat. Tiden gick faktiskt mycket fortare än vanligt. Tack till alla er som bloggar så jag har något att läsa :) Är grymt hungrig. Fick ju pengar av pappa att fara och köpa mellanmål, men jag blev så inne i bloggläsandet så jag glömde att jag var hungrig. Bloggar nog mer hemma.
Peace out!

29 augusti

Sorry att jag inte har bloggat idag, har inte hunnit. Skolan var bajs för vi håller på me ett pirat tema arbete(!!) Varför ska man kunna fakta om pirater?? Fattar inte. Efter skolan så for jag till Julia. Hann dock inte vara där så länge. När jag kom hem for jag ut och jogga. Det kändes bra för jag har inte joggat på länge. Sen så har jag spelat lite guitar hero haha nörd jag är, men fick helt plötslig lust att spela det. Nu ska jag nog ta och sova.
God natt!♥

The big apple




Photos by: Jamie Beck

Wantie


Jag borde egentligen spara pengar till höstlovet när vi ska fara till Helsingfors, men guud så fin den här tröjan är! Den skulle matcha perfekt till mina svarta jeans. Varför måste dom alltid komma på så snygga kläder. Kunde inte alla kläder vara fula så det skulle vara enklare att spara pengar.

Ny header!

Nu har jag äntligen fixat en ny header i gimp.
Vad tycks? :)

Your smile is like the brightest star.


Lägger upp en ny header snart!! :)
Update: Headern kommer upp i morgon p.g.a tekniska problem i min idékammare..

The sky is the limit when your heart is in it.

Hejsan! Första lektionen hade vi hemkunskap. Vi gjorde fruktsallad. Efter det så hade vi so sen lunch och sen so igen. Efter so:n hade vi matte och sen fick vi sluta för det var inge elevens val. Efter skolan så for jag till gymmet. Behövde inte gå dit för jag fick skjuts av Greta ;) Tränade där ett tag sen kom pappa och hämta mig. Sen så har jag inte gjort så mycket mer förutom att läsa 40 sidor i min deckarbok. Vi fick det som läxa ist för elevens val. Tyckte boken var ganska tråkig i början, men nu börjar det hända ganska mycket så den är inte så dålig som jag trodde. Synd bara att den är så gammal och gul. Känns ganska äckligt att tänka på vars den boken kan ha varit :p

Asså jag har ingen aning

Kom inte på nån rubrik så.. Idag var det chill i skolan. Första lektionen hade vi gympa och jag hade såklart glömt gympakläder för jag visste inte att vi hade det. Efter gympan hade vi finska och lunch. Jag, Aida och Jacke for till Ikea och åt. Haha fyfan vad flum vi var. Vi såg en massa bärplockare och nån random gubbe som hade världens hetaste cykel xD Efter lunchen hade vi So och sen slutade vi. Korta dagar är bäst♥


Diva

Är du en fjortis, diva eller bitch?

Du använder uttrycken:
Daah ( )
Ofta (x)
Damp (x)
Whata (x)
Shiiiet (x)
Shut the fuck up biatch ( )
men orka (x)
venne (x)


6p



Klädesplagg/märken du använder:
kjol ( )
jeans (x)
tröjor (x)
mössa (x)
keps (/)
gucci ( )
Puma (x)
Adidas (x)
NY (x)
East Side ( )

6,5p



Make-up:
foundation ( )
mascara (x)
kajal (x)
ögonskugga ( )
puder ( )
brunkräm ( )

2 p


Frisyr:
hårspray (x)
platt/lock-tång (x)
uppsatt (x)
utsläppt (x)
Diadem ( )
Hårband ( )
Hårmousse ( )


4p

Saker jag äger:
två stora husdjur ( )
en egen data (x)
digitalkamera (x)
egen tv/projektor (x)
cd-skivor med justin timberlake och eminem ( )
egen dvd (x)
egen boxer (x)
egen video ( )
dvd-filmer med Lindsay Lohan (x)


6p


totalt: 24,5

0 - 8 p. = vanlig,lever du?
8 - 15 p. = fjortis
16 - 21p. = bitch
22 - 30 p. = diva
31 - 41 p. = överklass kärring

8.H

Första dagen i 8:an avklarad, bara 178 skoldagar kvar :) Vi gjorde inte något speciellt fick veta vem vår nya mentor var och vilket skåp vi skulle ha. Fick ett skåp högst upp. Så nu slipper jag ju krypa på golvet bland alla dammråttor ;) Vi såg också Pirates of the caribbean för vi ska göra nåt temarbete om pirater? Helt skumt, men måste ju göra så bra jag kan för nu får man ju betyg. Förresten så kom mitt smink som jag beställt från elf. Blev jätte glad när jag såg paketet i brevlådan. Har ju väntat ganska länge på dom. Bloggar mer i morgon.
Pusshej!

Girls got balls. They're just a little higher up that's all.

Tjobree. Vaknade typ halv 9 idag. Måste ju sova tidigt ikväll för det är ju skola i morgon. Buuää :( Nejmen blir ju iaf kul att träffa allt folk igen. Kände att sista sommarlovsdagen skulle tillbringas med att gå runt i pyjamas byxor hela dagen och bara chilla. Tänkte göra en ansiktsmask av avokado och en massa annat smått och gott så man ser någorlunda fräsch ut i morgon haha.
Hade bra!

--->Stugan

Ska strax fara till stugan, tänkte bara blogga snabbt om vad jag har gjort idag. På morgonen for jag till frisören. Färgade håret. Sen cyklade jag till jennifer. Vi bakade kladdmuffins som blev lite misslyckade hehe ;) Sen va vi me Julia och vi for till Ina och fota. Sen var i hos Ina och flumma ett tag. Sen for Julia hem och jag, Ina och jennifer for till Candy World och köpte godis. Sen så kom pappa och hämta mig och nu ska jag fara till stugan. Kommer hem i morgon så jag kanske bloggar mer sen.
Puss!

Bild på nya hårfärgen :)

New in, Luleå


Skjorta, JC

Tröja, Gina Tricot

Armband, Glitter

Baseball tröja, Bik Bok

Köpte även jeansleggings, en bh, en vässare till min ögonbrynspenna och the sims 3 destiantion världen :)

heeej

Har inte bloggat så mycket för jag har ju varit sjuk. Kommer nog börja uppdatera oftare nu när skolan börjar. Städade för ett tag sen. Det var himla dammigt i mitt rum, kunde nästan inte se golvet haha ;) I morgon far jag till lule och shoppar med mamma. Visar allt jag köpt sen. Håller förresten på med en ny header. Kommer nog lägga upp den nästa vecka när den är klar. Mycket roligare att göra headers i gimp än i picasa. Ja men det var väl allt, skriver mer i morgon.
Puss!

-.-

Nu har jag blivit sjuk igen dåe :( Skulle ha farit till stugan, men det sket ju sig nu. Varför ska man vara sjuk på sommarlovet. Kunde jag inte ha blivit sjuk om typ 2 veckor ist x) Hehe men seriöst jag är sur. Jaja blir väl att kolla film och äta nudlar. Bloggar nog inget mer den här veckan.
Hade bra!

Dirty talk

Dagens låt :)

It's not so fuckin' easy

Hejsan! Har varit och fiskat idag me Matilda och pappa. Jag var ju riktigt king på de. Fick hela TVÅ fiskar! Blev riktigt stolt. Efter att vi hade fiskat så for jag till stan och köpte nya hörlurar för min gamla var helt bajsiga så man var tvungen att vrida på sladden för att det skulle höras nå. Helt skumt.

Matilda sötisen fick också en fisk :)

Bjuder på denna.

Kalajoki

Hejsan! Sitter här hos farmor och farfar och äter godis, tjockt! ;) Ska sova här för i morgon ska vi fara till kalajoki. Skulle egentligen ha farit dit på onsdag, men det skulle bli bättre väder i morgon. Kommer nog inte blogga på ett tag för när jag kommer hem så ska jag fara med pappa och åka båt. Vi har köpt en båt så nu ska jag bli fiskare hehe nejmen det är inte en sån där stor båt utan en ganska liten. Kul ska det bli iaf.
Ciao!

RSS 2.0