'


dreamz

The hair you would die for?



Your dream place to live?



Clothes you would like to wear?



The way you would like to spend most of your days?



Things you would like to have?



Person you would love to look like?


Rast

Nu har jag en liten rast för alla barnen sover. Nu ska spela lite wordfeud. Hörs sen när jag kommer hem.


Prao

Då var min första arbetsdag avklarad. Det var verkligen roligt. Vi ritade, byggde med klossar och en massa annat. Haha känns som att gå på dagis igen. Dagen var annars ganska så lugn för det var många barn som var sjuka. I morgon blir det nog lite mer att göra. Här är en teckning som söta Samantha ritade :)


Like A boss.

Tjobre! Nu är jag tillbaks. Har ju som sagt haft en liten bloggpaus p.g.a att jag inte hunnit blogga. Min lillebror har brytit benet så han har varit på sjukhus sen i tisdags. Stackarn.. Nå han mår ju bra nu så han kanske kommer hem i morgon eller på tisdag. På torsdag och fredag var vi till lule så det har blivit ganska mycket körande. Igår var jag och åkte skidor med min moster och mina kusiner. Var väl kul förutom att det var ganska mycket snö så man såg typ inte ens spåret. En annan rolig sak hände just. När jag gick in på min mail så hade min mattelärare skickat reultatet till matte provet och jag fick ett A!!!! :D Seriöst har aldrig fått högsta betyg i ett matte prov någonsin! Jag är så sjukt glad!

Min känsla just nu.

Mys

Nu blir det lördagsmys med mamma :)


Bloggpaus!

Hejsan! Dålig uppis idag jag vet, men har inte hunnit alls för det har varit fullt upp hela dagen. Skolan var ganska jobbig för vi gjorde ju svenska provet och den var typ 8 sidor så det blev ganska så mycket att skriva. Hade kramp i amren efteråt. Sedan hade vi coopertest i badet också. Simmade lite mer än 8 längder, helt okej resultat ändå. Efter skolan skulle jag fara till gymmet med Greta, men vi bestämde oss för att inte fara dit för det var jätte mycket folk. Så då gick vi till Greta ist och var där ett litet tag. Sen kom pappa och hämta mig. Efter det for vi till en kina resturang. Åt stekt kykling med grönsaker. Sjukt gott var det♥ Sen for vi till farmor och farfar och hämta lite bröd som min farmor hade bakat. När jag kom hem gjorde jag kemiläxan och sen pluggade jag inför matte provet vi har i morgon. Sen var det en grej till. Tänkte att jag skulle ta en liten bloggpaus. Det har hänt lite saker och jag kommer nog inte vara på humör för att blogga. Återkommer nog till helgen eller nästa vecka. Ni får ha det så bra tills dess. Bjuder på dagens låt iaf:

Turn up the music- Chris Brown

Fet tisdag

Tja! Har just pluggat färdigt inför svenska provet i morgon. Kom hem från fotbollen för ett tag sen. Riktigt kul var det där. Åt en semla till också när jag kom hem. Är ju ändå fet tisdag. Nu ska jag se på top model sverige i min ensamhet, forever alone.


Dagens

Nu drar jag till skolan, ciao!


@home

Tjenare! Kom hem från skolan för ett tag sen. Skulle ha farit till gymmet efter det, men det sket sig. Får far på onsdag ist. Nå när jag kom hem så åt jag årets första semla. Gud vad tjock jag känner mig nu. Nejmen nu hinner jag inte blogga mer för läxorna gör ju inte sig själva. Heippa!


Tävling, vinn en valfri goodiebag!

Jag är med och tävlar hos Flavoured om en valfri goodiebag. Klicka här för att vara med i tävlingen!

Söndag


En liten bild på vad min dag bestått av.

Hittade äntligen en sida som visar alla avsnitt från säsong 2 av PLL gratis! Skulle ju ha haft konfa idag också, men jag glömde. Oops. Nåja får väl fara nästa gång då. Nu ska jag se ett avsnitt till och sen blir det väl att sova skola i morgon, fml. Tur att det bara är en vecka och sen är det prao :)

Lookbook.nu




Åh, vad jag gillar lookbook (som ni kanske har märkt) Den sidan är då full av inspiration och det är så kul att det är människor från många olika länder och kulturer som använder det. Har ju faktiskt själv ett konto där, men jag har inte lagt upp nå bilder för jag har typ inte tillräckligt fina kläder..

Hi, I like food.

Rubriken jao. Sitter här har i sängen. Har märkt att många mina inlägg jag skriver utspelar sig på sängen. Kanske för att jag älskar min säng och för att jag inte vill sitta på golvet och blogga? Nåja nog om det. Fredag igen och nu är det bara en vecka kvar till prao och två veckor kvar till sportlov! Skolan var chill. Matte, engelska, lunch och sen bild. På bilden skulle vi söka upp nån bild från internet och sen måla av den med akrylfärg. Ni kan få se tavlan när den är färdig :) Målade av denna bild:

Sovmorgon!

Hej på er! Kom just till skolan. Har haft sovmorgon för tredje gången! Väldigt skönt. Ska snart ha matte och sen engelska. Bloggar mer hemma. Pusshej!

Trött

Hej på er! Har inte kunnat blogga för jag har typ suttit med näsan framför skolböckerna ända sedan jag kom hem. Asså skolan är lite konstig. Det kan gå flera veckor att vi nästan inte har nå läxor alls och sen får vi alla prov på en gång! Stressad? Svar ja. Själva dagen var väl ändå helt okej. Bestod av mycket skratt och sen fick vi göra estrar på NO:n och det var ju kul. Nu ska jag ta och sova. Är sjukt trött. God natt!


Happy forever alone day!

Jaha då var det Alla hjärtans dag idag. Kul. Orkar inte skriva allt som hände i skolan så jag hoppar till det som hände efter skolan. Jag, Aida, Julia och nå fler satt på skolan och vänta för vi hade ju fotboll idag. Så då gjorde vi lite läxor och lyssna på nån kyckling låt hahah. Sen så for vi på fotbollen och var där ett tag och sen så for jag hem och nu är jag hemma. Ska snart ta och äta middag och sen blir det att äta alla hjärtans dag tårta, mums.

True

Tagga!


130212


Tjenare! Har just gjort klart alla läxor. Känns ju ganska så bra. Blev klar med maten så nu kan jag göra diagnosen i morgon. Vi har ju matteprov nästa vecka. I skolan hände det väl inte så mycket. Hade bad fast jag badade inte för jag har ju varit förskyld. Efter skolan jag till gymmet och tränade där en timme sen så kom pappa och hämta mig. När jag kome hem har jag bara suttit och gjort läxor. Nu ska jag titta en sista gång på matte dvd:n och sen äta ett päron, fyi.

Just chillin'

Hejsan. Ligger här i sängen och tänkte snart se några avsnitt av South Park. Roligaste serien ever! Idag har jag väl inte gjort så mycket. Åkte 3 km skidor och fick äta tacopaj som är den bästa maten som finns. Så det kändes ju bra i lillmagen. Sen så har jag även tittat på Melodifestivalen. Ulrik Munther var ju bra så jag röstade på han :) Nå nu vet ni det. Fick bli ett bildlöst och tråkigt inlägg. God natt!

Fredag

Tjobree! Äntligen fredag, weehå. Skolan var ganska kul för sista lektionen fick vi pizza. Eller jag, Julia, Evve, Jenny och Aida fick för att vi har målat i engelska klassrummet. Väggen är färdig btw. Tänk vad mycket vi slitit för den där väggen och nu är den äntligen färdig. Nå efter skolan for jag till mammas jobb. Först skulle jag ju gå dit, men sen så mötte jag Peter så fick skjuts med han och hans fru så då behövde jag inte gå :D Sen så for jag med mamma till ica. Ikväll blir det att se på film och äta choklad. Köpte Marabous nya med lakrits smak. Hoppas den är god. Nu ska jag sociala med människorna på skype så hörs vi väl i morgon.
Heippa!

Bild 1: Våran fina pizza :) Bild 2: Nåm random bild på mig som jag tog på mammas jobb.

I'm so sick of being sick...

Tjenare. Ligger här i sängen i min onepiece. For ju inte till skolan idag. Mår verkligen skit. Har nästan snytit sönder min näsa och jag tror att jag har fått sixpack efter att ha hostat så mycket. Tittade just på en film och tänkte ta och äta lite lunch nu. Får hoppas att jag hinner bli frisk tills i morgon. Här får ni iaf en låt till från Coldplays nya skiva:
Älska

Charlie Brown- Coldplay

Coldplay

Förstår ni hur glad jag blev när jag loggade in på spotify och fick syn på att Coldplays nya skiva äntligen fanns där? Har seriöst väntat på det i ett halv år. Ligger förövrigt i sängen och är sjuk. Inte så himla kul, men nu är jag faktiskt glad ändå. Blir nog inge skola i morgon, men på fredag då måste jag vara frisk för då ska jag, Julia, Jenny, Evve och Aida till Amanda och käka pizza, tjockt ;) Ska fortsätta lyssna på Coldplay nu. Bye!


All you really need to do is stop comparing yourself.

Yo peepz! Tisdag idag då. Känns som måndag, men det beror nog på att det var studiedag igår. Tror nog den här veckan kommer go fort vilket är bra. För sen är det ju bara två veckor kvar till prao. Taggar som fan! Nåja i skolan hände inge speciellt. Efter skolan for jag till fotbollen. Var ju rätt så kul där förutom att jag fick näsblod. Hojja det bara forsade. Sen när jag kom hem har jag väl inte gjort så mycket. Åt en kladdmuffins just och den var ju väldigt god. Ska snart ta och titta på top model sverige. Förresten så undrar jag om nån av er vet nån sida där man kan titta på säsong 2 av Pretty little liars? Har ju lixom blivit lite beroende av den serien :)


I'm never growing up.

Wazzup? Ligger här i sängen och äter tårta från igår. Är ledig från skolan idag så det är ju skönt :) Kommer nog inte göra så mycket förutom att chilla. Nu ska jag ta och läsa litte bloggar sen kanske jag tittar några avsnitt av PLL. Bjuder även på dagens låt:


Opposite of adults- Chiddy Bang

Grattis!


Ja, då vill jag bara gratta min lillebror som fyller 9 år idag. Grattis!♥ Ska strax
börja fixa mig för gästerna kommer väl när som helst. Hoppas ni får en fin söndag
så hör vi senare. Pusshej!

Melodifestivalen

Tittar på första deltävlingen av Melodifestivalen. Är lite av en melodifestivals nörd haha ;) Nå ska fortsätta titta nu. Hejs!

I want what she's wearing.


Den perfekta sommar outfiten och titta håret, ååh ge mig!

03-02-12

Fredag igen då. Skönt. Sitter här och dunkar lite musik. Skolan var lite jobbig för vi hade två prov, ett engelska och ett franska. Fick iaf sluta tidigare från bilden så det var ju bra. Efter skolan for vi till rajalla för att hitta nån present till min lillebror som fyller 9 år på söndag. Sjukt ändå hur fort tiden går. Igår så firade min blogg ett års jubileum också. Kommer ihåg dagen för ett år sedan när jag bestämde mig för att starta en ny blogg (hade en gammal förut) Jag låg typ i sängen med 39 grader feber och hade jätte tråkigt och sen bestämde jag mig för att starta en blogg. Väldigt intressant information för er som vill veta. Nejmen nu ska jag ta och titta efter nån film som jag kan se ikväll. Pusshej!


Bjuder på fyra random bilder från veckan.

Sovmorgon

God morgon! Riktigt skönt med sovmorgon. Typ andra gången i mitt liv som vi har sovmorgon på skolan. Bloggar nog mer senare när jag kommer hem. Ska dra till skolan nu.
Ciao!


Stop thinking what I want, what he wants, what your parents want. What do you want?

Tjenixen! Onsdag idag. Shiiet vad veckorna går fort. Snart är det ju prao coh sportlov och sen är det inte så länge kvar till sommaren. Nog om det idag var det -30 ute och hojja vad jag frös. Skolan var ganska så chill och vi visade våran finska pjäs. Hahah höll på att dö, men man måste ju bjuda på sig själv i bland, right? ;) Efer skolan for jag till rajalla en sväng för jag tänkte köpa en sport bh. Hittade dock ingen så det fick vara. Nå nu ska jag ta och plugga lite engelska glosor. I morgon har jag föresten sovmorgon för vi har inge syslöjd, Awesome!

Två random bilder från idag.

RSS 2.0