If you fall, get up again

Fredag i morgon sköönt! :) Dagen gick ganska så fort för vi missa matten o nästan hela språkvalet p.g.a att vi hade skolbio, vi såg filmen "Tusen gånger starkare" den var väl helt okej. Efter språkvalet hade vi Engelska, vi skriver om platser i London så jag skriver om Westminster Abbey, nån gammal kyrka. Sen hade vi lunch och hemkunskap. Sista lektionen hade vi Elevensval, jag har utelekar så först spela vi basket o sen brännboll med småbarnen. Jag failade stort när vi spela brännboll. Jag skulle slå bolen så ramlade jag. Det var ganska så pinsamt. Har ju aldrig varit bra på brännboll :( Nu ska jag spela Sims 3.
Ciao!

Nytt armband :)


mommogympa :)

Ska strax fara till mommogympan. For till aspen idag iaf för jag vill ju inte vara den enda tjejen som inte for dit, o det var ju ganska kul.Fotboll var det roligaste vi flummade tp hela tiden xD Sen när vi hade spelat klart så var alla så trötta so vi bara låg där haha :) När jag kom hem börja jag göra lite matte usch va jobbigt det var -.- Ska byta om nu.
Hejs!

Här får i en bild på den fina matteboken.

Ensam hemma

HejsAn :) Jag ska vara ensam hemma resten av kvällen för att mamma o pappa har åkt till Kalix me Erik för att han har fått öroninflamation. Tur att jag har folk på skype som kan hålla mig sällskap, o om nån vill ha fest så är huset ledigt grr.. ;) Idag så har jag inte gjort så mycket annat än att vara i skolan. Kom hem vid tp tre o gjorde läxor, mm väldigt intressant eller hur? I mrn så kanske jag ska stanna på Aspen till två men vi får ju se hur det blir me det för jag vill ju sluta klockan ett.
Hörs i morgon då, puss :*

Lockar i håret i dag :)

Haapasaari

Hej förlåt att jag inte har bloggat idag. Har varit hos mina kusiner. Jag o Matilda var ute o cykla nästan hela dagen. Börjar verkligen kännas som sommar nu :D
Här kommer lite bilder från idag:

Julgran x)

Sötis matilda ♥


Kattilasaari



Påskägg :)

Mitt fina påskägg ;)



Långfredag

Idag var jag ju me Carolina till Rajalla. Vi gick tp runt i flera timmar uatn att hitta något! :O Jag brukar nästan alltid hitta något men inte den här gången. Vi satt o fika på arnold's, fast sen bestämde vi oss för att gå till ikano. Carolina köpte tränings tights, men jag hitta inget. Det blir väl att beställa från nätet ;)

Ingen bild tyvärr..

Det var längesen x)

Halloj, i går så skrev jag ju att jag ska bloggpaus, men nu hade ja ändå så tråkigt så jag bestämde mig för att börja blogga igen :) Jag har nog slagit rekord för kortast bloggpaus haha xD Ska strax fara te stan me pappa för han skulle kolla ett nytt bilbatteri te våran chevrolet. I dag kommer ju Carolina oxå, min kompis från lule. I mrn ska jag fara me henne te rajalla o kolla avslutningskläder så det blir ju roligt.

Chevrolet chevelle malibu ;)

Nattblogg

Dålig uppdatering jag vet, men jag har bestämt att jag ska ha bloggpaus. Jag vet inte hur länge den pågår, vi får se. Jag vill iaf önska alla mina läsare en glad påsk! :)



Vårbilder!











Mina nya Converse :D


Dom ser gråa ut på bilden, men dom e mörkblåa ;)

Ville bara säga att jag lever.

Sry att jag inte har bloggat nå, har inte haft något att skriva om. I mrn ska jag va me Matilda så vi får ju se om jag hinner blogga nå i morgon. Inte så intressant inlägg, men jag ville bara att ni skulle veta att jag fortfarande lever.
Kram! :-)

Bönder ♥


Så sant så ;)

Svar på kommentar :)



Svar: Skriver förkortningar när jag inte orkar skriva hela ord, men ska försöka bli bättre på det ;)

mommogympa :)

Kom hem från mommogympan för ett tag sen. Jag o Matilda skuuma tp hela tiden. Vi prata om korvar ehehe xD Aa det var jue lite skumt. Jag bloggar nog mer i mrn när jag e lite normalare.
God natt :*

100 inlägg :D + dagens shopping


Ni får ignorera att det hänger kläder på tork i bakgrunden ;)

Kofta: Esprit
T-shirt: Gina Tricot
Leggins: Gina Tricot

P.s I går så skrev jag mitt 100:e inlägg (det här är det 101:e inlägget jag skriver.)

Mina Converse har blivit för små :(

Mina rosa Converse har krymt i tvätten. Så nu kan jag inte ha på dom nå mer. Tur att jag har beställt nya :) Hoppas dom kommer snart.





No clue.

Sorry att jag inte har bloggat så mke för jag har inte haft nåt att skriva om. Fast det har jag ju inte nu heller men jag tänkte ändå skriva ett inlägg;) I dag har jag varit i skolan, det var väl ingen som kunde gissa det? Första lektionen hade vi svenska. Vi håller på i skriver nå fantasy berättelser jätte kul -.- Sen hade vi So. Efter So:n hade jag tandläkare och jag fick veta att jag inte ska få tandställning :D Efter tandläkaren så hade vi finska sen lucnh. Efter lunchen så hade vi engelska. Sista lektionen vare No. Efter skolan for jag hem. Väligt intressant eller hur? Aa det var det.
Hejs! :)

En rand00m bild så inlägget blir lite roligare ;)

Nu är det vår!

Hej hej i dag så cyklade jag för första gången i år. Nu börjar det verkligen kännas som vår:) I mrn ska jag beställa nya Converse oxå ;)

Älskar min mommo cykel x)

iPad :)

Min mamma har fått en iPad ^^




Ben & Jerry's



En av mina måsten avklarat ;)



Nya Converse :)

T-shirt som jag har velat ha i ett år.

Tränings tights

Håltimme ^^,

Vi har håltimme just nu för vi skulle haft NO men Anne e sjuk :> Första lektionen hade vi SO. Vi skriver om nå hjälporganisationer (stavning) Jag skriver om nån arab sak. Sen hade vi svenski o jag läste ut min dåliga bok. Intressant o onödigt inlägg :p

ego..

Storklinten :)

I dag så for jag till storklinten me skolan. Det var kul, fast backarna var sådär. Det var ganska isigt så man kunde tp inte stanna. Jag ramlade bara en gång! Ni vet är man skillad så är man ;) Här kmr lite bilder:

Sötis Jennifer <3

Sötis jenny :)

Nån rand00m människa


Alexander xD

Fjårtizzboii

Rubrik




Nya Converse :)

T-shirt som jag har velat ha i ett år.

Tränings tights

leesk :)

Mm.. Läsk har nog aldrig smakat bättre. Blev så sugen på fanta exotic när vi hade gympa så jag for o köpte en efter skolan ;) Tagga storklinten i mrn!!



Svar på kommentar :)


Svar: Är vi kvitt?

Dubbelhaka :(((((

Jao

Hej på er! Har inte bloggat, för jag har inte haft något intressant att blogga om. Har varit förskyld så jag har legat i sängen :/ Måste ju bli frisk till tisdag. Då far man ju till Storklinten med skolan, kul :D Tittade på filmen little fockers i dag. Humorn i filmen var lite sjuk, så det passade ju mig hehe.. Jag har inte så mycket att blogga om så ni får lite gamla bilder som jag hittade på min usb sticka.

P.s om ni undrar varför det här inlägget inte hade några förkortningar så har jag tänkt sluta med sånt. Riktig svenski ska det vara ;)

Förlåt Jennifer

Haha hur jag ser ut x)

Carolina :)

Lego husbilen xD

Min o julias elvisar

Förlåt Aida


Många minnen :)

RSS 2.0