OMG!


Vi har vunnit Eurovision song contest!!!! Helt otroligt!!!! Blir nog att beställa biljetter till nästa år ;)

Esc


Godkväll! Om 15 minuter börjar Eurovision song contest. Har själv (som nörden jag är) laddat upp med ostbågar och naturgodis. Har en känsla av att Sverige kanske vinner i år, men vi får ju se hur det blir. Håller iaf tummarna för Loreen.

I'm not living if you're not by my side.


Hejsan! Jag är ju så himla duktig på att uppdatera. Veckan har gått väldigt fort och nu är det redan fredag. I går körde jag moppe provet så nu har jag bara teorin kvar sen har jag körkort :) Idag fick vi sluta tidigt eftersom att de flesta var bort för dom serverade på 9:ornas middag. Var hemma redan halv tolv. Senare så drar vi till stugan och är där och myser. Hoppas ni får en fin helg!

Lördag


True
Hejsan. Väldigt bra uppdatering, men jag orkar inte blogga för jag har tröttnat på min design. Ska försöka fixa en ny mer somrig lite senare. Har ju haft lång helg också och vi har varit i stugan. Älskar verkligen att vara där. Det finns ingen internet, men av någon konstig anledning saknar jag den inte alls. I bland är det faktiskt skönt att vara utan den och bara ta det lugnt. Vi bastade och så grillade vi korv. På kvällen blev det skräckfilm som vanligt. Nu börjar det äntligen kännas som sommar.

Blä

Usch vad jag mår illa. Har ont i huvudet och känner mig alldeles svag. Hade lite ont i magen på morgonen också sen så for jag ut och jogga (smart) och nu mår jag ännu värre. Hoppas jag inte blir sjuk..

Dr denim


Kärlek ♥ mariamulari@ instagram
Där på bilden ser ni mina nya favorit byxor. Nämligen svarta dr denim. Ska ta och korta av dom, men annars sitter dom som en smäck. Seriöst världens skönaste byxor. Nå vad mer? Fredag igen då. På morgonen gjorde jag ett långt franska prov som jag tror gick helt okej. Sen matte. Fick läxa över helgen.. Efter det engelska, fick veta att jag fick A på engelska provet, woop woop! Sista lektionen hade vi bild. Höll på med nå keramik. Jag gjorde en converse sko haha. Hörs senare peepz!

@home

Tjenare! Kom hem för ett tag den och nu sitter jag här och mänkar gratis godis! Var ju Eu dagen idag så vi hade bara två lektioner och sen drog vi till rajalla. En av dom bra sakerna med Finland är saft som bara kostar 2kr ;)


You think you know people, and then they surprise you.


Hejsan! Bra bloggare jag är, men har seriöst ingenting vetigt att skriva om. Sitter här och väntar på pappa så jag tänkte att jag skulle uppdatera lite. Tog den där gardasil (stavning) sprutan idag. Det gjorde faktiskt mer ont att ta den än vad jag tänkt mig. Började dock inte att gråta eller nåt sånt. Haha. Har försökt att söka efter den perfekta avslutnings klänningen också och det går inte bra. Finns en massa klänningar, men ingen jag gillar. Funderar på att kanske beställa en vit klänning från nelly.com fast egentligen skulle jag inte ens vilja ha en vit klänning. Nej, nu avrundar jag det här klänningsinlägget för ni är nog inte intresserade av det. Hörs när vi hörs!

Where have you been


New in!

Hej på er! For till Luleå iaf fast det snöade. Fick med mig lite fint. Ett rosa linne, solglasögon och en ögonbryns penna. Köpte även fotbollsskor från stadium outlet för bara 200kr! Sen köpte jag en ny plattång också. Det blev en babyliss icurl.

 


Talking to you makes my day.


Hejsan! Ja, dagen har väl varit sådär. Hade först franskabajs på morgonen. Sen hade vi matte. Fick veta att jag fick ett D på matte provet och det kändes skit. Efter matten hade vi engelskaprov. Den kändes som tur var mycket enklare och jag tror jag kan få ett A på den. Sen hade vi lunch och sista lektionen bild. Åkte hem med bussen och direkt när jag kom hem for jag och jogga. Lagade mat igen. Fick bli köttbullar och makaroner den här gången. Nu ska jag ta och äta lite naturgodis och chilla. I morgon blir det nog att fara till Luleå, bara det inte snöar(!) Alltså det får inte snöa, då dör jag.

1 maj


Hejsan! Hoppas ni hade en trevlig valborg igår. Själv så storstädade jag hela huset helt själv och lagade mat! Hört att man är duktig. Tjänade en liten slant på det också så det var ju bra. På kvällen for vi till kusinerna i Haapasaari och grilla korv. Missade tyvärr majbrasan, men det är okej. Får ta den nästa år. Idag så vaknade jag halv 10 åt frukost och sen drog vi till stan och handla lite. När vi kom hem så for jag ut och jogga och nu sitter jag här nyduschad och ska ta fram engelska böckerna. Har prov på fredag och jag vill väldigt gärna ha ett A.

RSS 2.0