Första glassen!


Söndag


Hehe bilden..
Hej på er! Söndag idag då för er som inte visste det. Tänkte fara till kyrkan idag för att göra bort en gudstjänst som jag tydligen missat, men när jag kom till kyrkan så var den stängd och det stod att dom har gudstjänst kl 6 ist. Då blev det ju inget med det. Fast när jag räknade i min kyrkogångs bok så hade jag fått alla 6 stämplar så då behöver jag nog inte gå en gång till. Nå, nu blev det här ett kyrkligt inlägg. Ska strax fara och jogga tror jag för det är ju så himla fint väder. Pusshej!

Wanties


Hands up, and touch the sky.

Tjabba alla stalkers! Bra uppdatering det har varit den här veckan. Har som vanligt inte haft ork till att blogga och så har jag bildbrist också. Igår så var det fredag som sagt och vi hade matte prov b-delen. Tror nog att det gick ganska bra, men man kan aldrig vara säker. Efter skolan åkte jag buss och var tvungen att gå hem i regnet. Lagade mat igår också. Köttfärspaj blev det. Måste säga att jag är hyfsat duktig på att göra pajer. Hehe skryt. Nå, vad har hänt idag då? Vaknade där vi nio. Städae min garderob. Slängde en massa fula gamla kläder som jag inte använder. Far ju till Luleå nästa lördag. Så då blir det att fylla den med lite nytt till sommaren. När jag städat färdigt drog till stan och titta lite runt på stadium och intersport för att köpa en födelsedags present åt min mamma. Tror inte att hon läser min blogg så det är nog okej att jag skriver det här. Sen när jag kom hem körde jag med moppen ett tag. Var även och joggade ganska långt också. Hurtig man är. Är ju ledig på måndag och tistag också för det är ju valborg. Så himla skönt! Nu ska jag ta och avrunda det här långa inlägget med en vacker bild på mig. <Skämtåsido.

mariamulari@instagram

Ny plattång

Hejsan, sitter här och funderar om jag skulle köpa en ny plattång. Min gamla har blivit ganska så dålig. Den värms inte ordentligt och håret blir strävt efter att man plattat. Har tänkt om jag skulle köpa en babyliss icurl. Har sett att den fått bra recensioner och priset är helt okej. Dessutom kan man ju locka med den också. Är det någon av er som har denna plattång? Är den bra? Kommentera gärna!

Söndag


Tittade just på Titanic. Åh, vad den är sorglig. Har ju sett den tidigare, men jag blir ändå alltid lika känslosam av den haha. Hade konfa idag med. Har bara en gång kvar och sen ett läger. Måste plugga till matteprovet också. Har ju A-delen i morgon. Nå, nu ska jag ta och äta något. Pusshej!

Torsdag


Just nu.
Hejsan! Kom just från duschen. For direkt och jogga när jag kom hem. Riktigt härligt väder ute. Bara snön far bort så blir det nog bra. Nu tänkte jag ta och plugga lite sen blir det väl att fixa lite mat. Fredag i morgon, skönt!

If you can't handle my worst, you ain't getting my best.



Hej på er! Kom hem för ett tag sedan. Har suttit och gjort en massa läxor. Har ju finska prov på torsdag och matte prov nästa måndag. Dagen var ju ganska så chill. Hade bara tre lektioner. Ingen språkval heller, awesome. Fick alltså sluta redan halv 2. I morgon behöver jag inte heller fara till skolan eftersom att vi ska fara till Umeå och hämta våran nya bil. Nå ska fortsätt plugga nu så hörs vi. Puss!

Sometimes I feel like I'm at the end of a road.


Idag så har jag varit på konfa. For dit redan kl 10 och var tvungen att vänta en timme på att den skulle börja. Efter konfan gick jag och Aida till coop och stod säkert en halvtimme och titta på godis. Hehe vet att vi har ett liv. Åkte hem med bussen och fick sedan gå hem från E4:an. Fick ju iaf lite motion. I morgon börjar skolan igen. Härligt.

Hemma igen!


Två bilder från idag och igår.

Nu har jag kommit hem från Oulu igen. Vi bodde på Eden. Först när vi kom så for vi och träna och sen for vi och bada. Efter det så åkte vi in till stan och åt på en mysig italiensk restaurang. Jag åt Cannelloni, det är typ som lasagne fast med mer ost. Till efterrätt drack vi världens godaste cappuccino. Kom hem där vid 1-tiden och sen har jag kört lite moppe.

Friday 13th

Hejsan! Sitter här hos farmor och farfar och väntar på att pappa ska sluta för vi ska fara till Oulu. Därför kommer det inte vara någon uppdateringen förens i morgon när jag kommer hem. Har inga bilder på den här datan så ni får nöja er med bilder från min tumblr.



minus&plus


-Jag känner mig tjock.
-Jag har inga fina kläder. Sparar pengar till London..
-Lovet är snart slut.
-Det är äckligt väder ute.
-Mitt hår ser förjävligt ut.

+Mamma har bakat bullar.
+Jag ska till Oulu i morgon.
+Dom har lovat fint väder till helgen.
+Snart är det sommar.
+Snart får jag köra moppe.

Torsdag

Hej! Kom just hem från stan med mamma. Vi var på rajalla och kolla lite kläder och sen så åt vi lunch på subway. Efter att vi ätit tog vi en fika på roberts coffee. Jag drack en choklad latte, fyi.


Instagram!



Nu har jag äntligen fattat hur man följer folk på instagram (det var på tiden) Nå hursomhelst så skulle jag bli väldigt glad om ni ville följa mig där. Jag heter mariamulari. Jag följer tillbaka alla som följer mig :)

I wish I could download food


Det här har varit en sån där lugn göravadjagvill dag. Har mest legat i sängen och tittat på Himym och det kommer nog inte hänta så mycket mer än det. I går var jag och åkte slalom i Pullinki. Det var nog sista åket för i år. Lite synd, men nu taggar jag sommar ist ;) Nu ska jag fortsätta titta på serier så hörs vi någongång.

'


Påskägg

Hejsan, idag är det påskafton och det betyder att man ska äta en massa godis. Fick ett påskägg på morgonen och den var full med godis så idag blir det att mänka. Snart kommer nog gästerna också så jag kommer nog inte hinna blogga nå mer. Hoppas ni alla får en glad påsk!


Långfredag

Hej på er! Idag så har jag inte gjort nå speciellt. Vaknade där vid 9 åt en god frukost sen blev det att fara ut och plocka påskris. Pyntade sedan risen med målade ägg och fjädrar, mys. Efter det for vi och åkte skidor. Här kommer 4 bilder från idag:


Påsklov!

Äntligen påsklov!!!! Firade det genom att fara till lei med Aida, Greta, Jenny, Julia och Jennifer. Åt en calzone och jag orkade äta hela! Helt otroligt! Fast nu känns det som att jag kommer att spy vilken sekund som helst. Igår då var jag på Am-lektion med Jennifer. Fick sitta i 3 timmar och lyssna på när nån kille berätta om moppe säkerhet. På onsdag blir det samma sak igen, tagga.. Nä, men det är värt det. Tänk sen slipper jag sita i Nikkala hela tiden. Jag kan bara ta moppen och dra till stan. Awesome! Just nu sitter jag i skolan med bussbarnen. Måste vänta här till 1 då min pappa slutar. När jag kommer hem blir det nog att fara och jogga i det fina vädret. Nu ska jag sociala mig lite, puss!

Segt.

Hujja, vilken seg dag det har varit. Hade alla jobbiga ämnen och har varit så trött så jag nästan höll på att somna på lektionen. Efter skolan hade jag fotboll. Var kul, synd att ingen vill komma dit.. När jag kom hem har jag inte gjort så mycket. Läst bloggar och chillat. Ikväll blr det att se på top model och sen sova. Bara två dagar kvar till lovet, så härligt!

Lurade

Nää, jag har ju inte alls färgat håret blont. Det var ju första april igår så jag tänkte skämta till det lite, eheh. Dagen har gått fort. Fick sluta 2 för vi hade inge finska. Nu är det bara två och en halv dag till påsklov, längta♥ Nu ska jag gå och soretra soporna eftersom att min kära mor vill det. Bloggar väl mer i morgon, i guess.

Örongodis


Spontan färgning

Ja, nu har jag gjort något riktigt galet. Har färgat håret blont. Blev faktiskt ganska nöjd. Visar bilder på det senare för min kamera har inge batteri.

RSS 2.0