I hope you always find a reason to smile.

Fredag och helg, såå jävla skönt! Har haft väldigt mycket att göra hela veckan. Fast jag har ju fortfarande lite att göra, men ändå det är ju helg :D Ikväll blir de att se nån bra film och äta godis. Är värd det för efter skolan for jag och träna på gymmet. Jao men det får bli ett kort inlägg för nu ska jag laga mat. Tänkte laga Quesadillas om det är någon som vet vad det är. Orkar inte förklara, men gott är det och det är vegetariskt. Kanske skulle bli vegetarian. Haha nää skulle sakna köttbullar för mycket ;)


No music, no life


Little bad girl-David Guetta ft. Taio Cruz, Ludacris

Fight for you- Jason Derulo

När jag går ner- Norlie & KKV

Svar på kommentar


Svar: Här!

På väg hem till mig


Wazzup

Onsdag idag då. Skolan var ju chill. Bara 3 lektioner (om man räknar idrott som en lektion) Tyvärr så var det här ju den sista korta onsdagen för nästa vecka byter vi ju period :'( Hursomhelst så orkar jag inte rabbla upp allt jag gjort i skolan för det känns som om jag alltid gör det i alla inlägg. Efter skolan så for jag och joggade med Aida i riekkola igen. Det gick ganska bra, min kondis har nog gått upp för man blir ju mindre andfådd för varje gång. Efter det så for jag hem och sen har jag inte gjort så mycket mer.

Justlittlethings




What goes around comes back around.

Hejsan, kom hem nyss. Bloggade ju inget igår för jag hade inget viktigt att skriva för att vi var lediga så jag sov typ till 11 sen så chillade jag bara, skönt! Idag så var det ju skola. Första lektionen hade vi so, sen språkval. Efter det lunch och sen matte och sen svenska. Vi fick veta att vi har svenska prov nästa tisdag, blöö. Det är väl bara att börja plugga. Sista lektione hade vi finska. Jag, Julia, Ina och Aida läste en jätte jobbig text, men vi hade ju ändå lite kul. Nejmen nu måste jag sätta i gång med läxorna. Håller på att skriva om Axel von Fersen eller köttfärs som jag kallar honom, lång historia som jag inte orkar förklara.
Puss!

Söndag

Kom hem från stugan för ett tag sen. De var roligt där förutom att jag inte kunde basta för att jag gjort hål i örat. Vi såg på en rolig film, Taxi tror jag den hette :) Ikväll blir det att fara till den där konfa saken i kyrkan.

Bild från akrivet. Sommaren 2011♥

Collage


Jacka: Jofama by Kenza
Jeans: H&M
Ring: Stylebytyra
Väska: Gina Tricot
Skor: DinSko
Linne: Carlings

Stugan

Ska strax fara till stugan. Kommer vara där tills imorgon så jag bloggar då.
Heippa!

10 saker


1. Jag gillar Helsingfors mer än Stockholm.
2. Min favorit serie är How I met your mother.
3. Det äckligaste jag vet är matrester i slasken.
4. Jag tycker blåa ögon är super fint.
5. Sammanlagt har jag 10 väskor, fast jag bara använder 3 av dom.
6. Mitt favorit ställe är stugan.
7. Jag är faktiskt väldigt snål, även fast många inte tror det.
8. Jag gillar skräckfilmer.
9. Jag har en New York almanacka.
10. Jag tycker gamla bilar är finare än nya.

Pierca mej.

Nå hejsan. Gjorde just klart engelska läxan. Läxor på en fredag jajemän. Det kallas faktiskt högre studier. Skolan var rätt så jobbig. Första lektionen franska och vi fick tillbaks proven. Fick VG, eller C som det heter nu. Hade förväntat mig ett B, men det får väl duga. Efter det matte, gjorde en diagnos. Det gick väl helt okej. Efter matten engelska och sen lunch. Sista lektionen hade vi musik och sen fick vi sluta. Efter skolan for jag och pierca mig i örat. Blev himla nöjd, och det gjorde inte alls så ont som jag trodde det skulle göra :) Ikväll blir det nog att se på film och äta tacos. Vi skulle ju ha farit till stugan idag, men vi bestämde oss för att fara dit i morgon istället.

Vad tycker ni, blev det bra? :)

Hiss & Diss


Fredag
Helg
Hål i örat


Pirater!
Hundskit!

Fixat!

Nu har jag fixat en kommentartext, tack vare hjälpen jag fick av Evve :) Besök gärna hennes blogg http://evelinadee.blogg.se/


A celeb in Haparanda.

Tjenare, kom just från bastun. Frös så himla mycket när jag kom hem. Dagen har varit lång och jobbig. Första lektionen hk. Jag och greta gjorde smulpaj med hallon. Den blev ju helt ok. Efter det so, sen lunch. På lucnhen gick jag hem till Greta och åt. Där hände det en inte så speciellt rolig grej. Jag trampa i hundskit!! Fy usch vad äckligt det var! Fick ju även låna Gretas skor som var väldigt stora. Som tur var så fick jag bort hundbajset när vi gick till rajalla. Vi skulle ju dit för att kronprinssesan Victoria skulle komma och inviga det nya torget. Det var fullt med folk och vi stod nästan en och en halv timme och vänta på att hon skulle komma. Tiden gick dock inte så söligt när man umgås med väldigt skumma personer ;) Tillslut orkade jag inte vänta på att hon skulle komma så jag for hem. När jag kom hem så gjorde jag läxor och sen så bastade jag. Har inte så mycket mer att skriva förutom att jag blivit hel beroende av en iphone app som heter wordfeud. Så om ni har en iphone/Ipod så ladda ner den appen och adda mig, heter Miah9717 :) Nu ska jag nog ta och tvätta mina skor en extra gång för säkerhets skull.
Puss!


Beauty




Bilder från: FashionGoneRogue

'


Dear math, grow up and solve your own problems.

Hej, kom just från duschen. Har varit och joggat med Aida igen. Hurtiga flickor det är vad vi är. Skolan var ju rätt så chill. Första lektionen hade vi gympa. Vi skulle hoppa häck, och förvånande nog så gick det ganska bra. Ramlade inte en enda gång. Efter gympan hade vi finska, sen lunch. Sista lektionen hade vi so och sen fick vi sluta. Aa, men nu måste jag nog ta fram den härliga matteboken.
Hade bra!


I still care, and I always will.

Tjenixen. Sorry att jag inte har bloggat så mycket. Har haft mycket att göra, och med det menar jag läxor. Skolan var ganska jobbig. Första lektionen so sen franska och sen lunch. Efter lunchen hade vi matte och sen svenska. Svenskan var ganska chill för jag, Aida, Jacke och Jennifer spela nåt skumt spel som vi inte fatta något av. Man bara gick genom någon skum lönndörr hela tiden. Fast min gubbe hade ju ändå snyggast namn, överste senap :)
Puss!

Det här fanns i paketet.


Snygg bil I know, men ljuset var så konstigt så det är därför den lite gul
ut.

Paket!


Visar sen vad paketet innehöll :)

She's got the look.


Vill ha allt!

110917

Sorry för att jag inte har bloggat, har inte haft tid. Vaknade typ vid 10 och for nästan direkt till stan. Skulle skicka tillbaka mina byxor från h&m. Var till stadium och köpte ett par mjukisbyxor. När jag kom hem så körde jag lite med moppen. Sen så har jag joggat runt byn, nu tycker ni säkert att jag är himla duktig ;) Ikväll blir de nog att se film äta chips/choklad och drika leesk. Tjockt, tror nog att jag far och joggar i morgon också.
Puss!

Friday

Äntligen fredag. Skolan var väl helt ok. Första lektionen hade vi franska. Vi hade två prov, gick väl sådär. Efter det så for vi till nån present utställning. Det var ganska kul för vi missa två lektioner och vi fick kakor :D Sen lunch och sista lektionen musik. Sen så har jag inte gjort så mycket mer förutom att spela sims. Var ju tvungen att göra om allt, ja ni läste ju om det i förra inlägget. Ikväll blir det att se på film. Ja, men nu ska jag fortsätta spela.
Pusshej!

I-landsproblem

1. Mina byxor som jag beställde från h&m var för små så jag måste typ skicka tillbaka dom, fml.
2. Jag bröt min längsta nagel, fml.
3. Jag måste göra en dum bokrecension till måndag, fml.
4. Jag hade gjort en familj och ett jätte snyggt hus i sims och såklart blir datorn helt knäpp och allt jag gjort försvinner, fml.

Bloggar mer när jag är på bättre humör..

USA




Collage



Byxa: Bikbok
Topp: Gina Tricot
Skor: Jeffrey Campbell, Nelly.com
Väska: Asos.com
Ring: Monkeystore.se

Tänkte att jag skulle börja göra sådana här collage med en massa outfits. Tycker ni att jag ska göra fler? Kommentera så får ni en STOR kaka ;)

Roligt i skolan





Hehe normala javet ;)

Jofama by Kenza


Riktigt snygg, skulle verkligen inte säga nej till denna.
Synd bara att den kostar över 2000kr..

Tomat

Hej, kom alldeles nyss hem. Skolan idag var chill för vi hade bara tre lektioner. Första lektionen gympa sen granspråk och efter det lunch. Jag och Aida har aldrig någonsin blivit så mätta på skolans mat. Seriöst vi hämta mer mat typ två gånger och så hämtade vi tomater tre gånger. Tomaterna var faktiskt jätte goda :) Efter det så skulle vi ha so, men läraren kom typ inte så nästan alla for hem. Fast efter ett tag så kom ju läaren så det vara bara 7 från våran klass kvar inklusive mig. Efter skolan for jag med Aida och joggade i Riekkola. Det spöregnade, men vi for iaf. Hurtiga människor :) Ska nog börja plugga till franska provet nu.

;)

Lösenordet är borta

Jag har tagit bort mitt lösenord på bloggen på prov. Om jag inte får några dumma kommentarer som jag fick sist så kommer jag nog fortsätta vara utan lösenord. Kom ihåg att det inte är nån idée att kommentera anonymt ser ju ändå ip numret. Aa det var bara det jag ville berätta så nu får ni gärna lägga till mig på bloglovin :)
God natt!

Tisdag

Hejsan. Dagen var väl helt ok. Första lektionen hade vi so, jag läste upp min grej som jag hade skrivit om vilda västern. Det gick ganska bra. efter det så hadi vi franska sen lunch. Efter lunchen matte sen svenska fast vi hade ju ingen lärare så det var chill. Sista lektionen hade vi finska. Kom hem för ett tag sen. Tänkte fara och jogga, men sen så kom pappa hem och han hade köpt godis så det blir väl att äta det ist, tjockt! ;)

Här är kyrktornet, här är prästen. Öppna dörrarna så ser du resten.

Har svenska just nu, men vi har ingen lärare så tänkte att jag skulle blogga och berätta det. Visst var det en fin rubrik också? Det är från min jätte bra bok som jag läser Ett sting i tummen. Aa men bloggar sen när jag kommer hem.
Puss!

"Man känner sig rädd, naken, exposed"

Maria Montazami har släppt läppstift för märket make up store. Även fast jag inte brukar använda läppstift så måste jag ändå köpa denna! :)

Bad day.

Måndagar suger. Jätte fin början på ett inlägg, men det är ju sant. Vi hade pirattemasaken i skolan idag igen. Förstår fortfarande inte varför vi måste lära oss om pirater. Efter skolan for jag och köpte en ny plattång för min gamla var jätte dålig. Sen så har jag inte gjort så mycket mer förutom att prata med folket på skype och ikväll blir det svenska hollywood fruar, TAGGA!!!♥♥♥

11 september

Idag är det 10 år sedan terrorattackerna i New York. Tycker fortfarande att det är lika hemskt. Såg på minnesstunden därifrån och det var en 10 årig pojke som berättade om sin pappa som dog. Han fick aldrig träffa honom. Jag kan inte förstå hur människor kan vara så onda. 3000 människor miste ju livet den dagen. Mina tankar går till alla de som drabbades av 9/11.
Rest in peace♥

Rubrik.




Lookbook.nu




Inspiration♥

Buried

Ja då blir det väl att krypa under täcket med en franks och en påse naturgodis och se på filmen Buried, fett chill! Filmen handlar om en man som blir kidnappad och dom som kidnappar honom bestämmer sig för att sätt mannen i en kista och sen gärva ner honom. Så hela filmen utspelar sig i den där kistan där han som blir kidnappad försöker ta sig ut. Vet inte om den är bra, men får väl se. Med detta säger jag god natt och vi hörs nog i morgon.

Fredag

Har inte bloggat nå för jag har helt enkelt inte haft nån blogglust. Skolan idag var väl helt ok. Första lektionen franska sen matte, sen engelska och sen lunch. Sista lektionen hade vi musik. Efter skolan for jag till Greta och vi pratade me nå randoms på skype :) Sen så har jag inte gjort så mycket mer. Tänkte ladda ner en film att kolla ikväll. Ja det var väl allt.
Heippa!

Örongodis


Inte riktigt typen av musik jag brukar lyssna på, men tycker den här låten är väldigt bra. Den har
typ blivit ganska stor i USA för den är på 1:a plats på spotify :)

All the other kids with the pumped up kicks.

Nå hejsan! Tisdag idag ganska så chill dag eller njaa. Första lektionen so, sen franska sen lunch. Haha fifan vad skumiga jag, Aida, Greta och Jacke va när vi gick från maten. Jacke och Greta fick världens fight, men ni vet hur de är-kärlek börjar med bråk ;) Efter det hade vi matte sen svenska. Sista lektionen hade vi finska. Vi for till bibloteket. Dom hade saltapinnar där så vi tog några stycken. Guud vad gott de var! Har inte ätit salta pinnar på flera år. Sen så kom mamma och hämta mig och sen har jag bara gjort läxor.
Puss!

Dear monday, I hate you.

Usch, vilken dag! Hela dagen har vi lärt oss om pirater i skolan, sen så hade jag diskdag idag och en massa läxor. Hujja tur att jag är färdig med allt. Sen så är det svenska hollywood fruar kl 21 :) Det bästa med måndagar helt klart! I morgon blir det nog lite bättre trorja. Aa, men har inte så mycket mer att skriva.


Jeffrey Campbell

Snyggaste skorna på planeten (förutom Converse) För 1695kr på Nelly.com och dom finns t.o.m i min storlek! Ge mig!!!


:)


Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer

Tjernare! Kom hem från loppisen för ett tag sen. Sålde ganska mycket och jag tror nog att det kan bli en hel del money ;D Sitter just nu på datorn och äter godis. Måste nog spara lite till filmen ikväll. Tänkte se filmen thor. Den är väl ganska så ny? Senare far vi ju till moster så kommer nog inte blogga så mycket mer.
Hade bra!

Det är okej att känna


Så himla fint!


H&M


Collide


Cheers to the freakin weekend!

Äntligen fredag!!! Himla skönt med helg. Dagen gick ändå ganska fort. Första lektionen hade vi franska glosor, gick sådär. Efter det hade vi matte och sen engelska. Efter engelskan så var det äcklig lunch. Sista lektionen hade vi musik. Vi skulle ju göra en egen låt. Det gick faktiskt väldigt bra. Läraren tyckte att min  låt var kort, men att det hände en massa så då var den ju inte tråkig iaf :)  I morgon blir det att stå utanför IKEA och sälja en massa gamla grejer. Så kom och köp!! ;) Från klocka 9 till 3. Får ju hälften av pengarna vi tjänar. Efter det så far vi till min moster som har fyllt år. Så det är väl det jag ska göra i morgon då. Bloggar mer sen.

RSS 2.0