Let's do this!

Just nu sitter jag antagligen på flyget till Stockholm. Hoppas ni får det bra där hemma och så syns vi på söndag. Hejdå Sverige!

Packar

Hejsan! Håller just nu på att packa inför morgondagen. Är så himla taggad så jag vet inte vad. London, den första riktigt stora staden jag besöker. Vårat flyg till Stockholm startar kl 10.15 från kallax fast vi måste vara där i god tid så det blir att vakna innan 6.. Sen när vi kommer till arlanda så måste vi vänta där i typ 6 timmar som jag skrev i ett annat inlägg. Har laddat upp med både en tidning och boken hunger games så jag tror nog jag kan få tiden att gå. Kommer nog inte bli så mycket bloggande förutom om jag bloggar från ipad:en men det tror jag nog inte. Har inte fixat några tidsinställda heller förutom ett som kommer i morgon. Tar självklart med kameran så ni kommer få en bildbomb sen när jag kommer hem. Det var väl allt jag hade att skriva för tillfället. Ha det bra!

Wanties!

Allt från topshop förutom skorna.

Söndags frulle

Guten morgen! Vaknade för ett tag sedan och har precis ätit söndags frukost. Det blev gröt toppat med kanel och jordgubbar, mums. Idag ska jag nog fara till stan och köpa en ny eltandborste för min gamla fick damp. Sen ska jag nog även köpa någon tidning som jag kan läsa när vi väntar på flyget i arlanda. Vi ska typ vara där i 6 timmar! Nå, det är värt det och det finns ju starbucks där så man hinner ju prova allt på deras meny ;) Förlåt om det blir lite mycket tjat om London, men et är bara två dagar kvar tills vi åker så man är ju lite taggad. Nu ska jag nog ta och fixa mig och sånt. Puss!

Midsommar

 
Hejsan kom just hem från stugan. Vi var ju där och firade midsommar. Vi grillade, bastade och dansade små grodorna runt våran fina midsommarstång. På kvällen tittade vi skräckfilm och myste på. Gick och la mig typ vid 3. På morgonen spelade vi kubb och åt lite mer grillat från igår. Hoppas att ni också hade det bra
 

Två bra låtar

 
Där jag hänger min hatt- Norlie & KVV
 
Both of us- B.o.B ft. Taylor Swift

Snart..

 

Tiden rinner i väg.

Lite fina bilder från min tumblr.
Hejsan alla som följer denna blogg. Har varit i stugan de senaste dagarna och har därför inte kunnat blogga. Kom hem igår och nästan direkt for jag till fotbollen. Körde för första gången moppe till stan och det gick bra. Idag ska jag nog dra till stan och sedan ska man väl köra lite mer moppe ;) Vet inte riktigt hur bra bloggning det blir för vi far till stugan i morgon också, men om vi inte hörs så vill jag önska alla en glad midsommar!

Jag klarade det!

Hej kom just hem från Luleå. For dit tidigt på morgonen för att göra moppeprovet och jag klarade det!! Är så sjukt glad!! :D Så nu får man se upp när jag är ute och kör.

15år


Gofika


Hejsan! Har inte hunnit blogga idag för jag har haft fika. Åh herregud vad mycket vi har ätit. Känns som att man ska spy typ, haha fast man fyller ju bara 15 en gång. Sen så har vi även spelat brännboll, skrattat och pratat om en massa. Har haft det mycket trevligt och tack för alla fina presenter ♥

Plugg

Just nu..
Godmorgon! Sitter här och pluggar till teoriprovet för moppekortet som jag ska göra på måndag. Börjar väl förstå lite av det här, men är samtidigt nervös. Tänk om jag inte skulle klara det? Nå, jag gör mitt bästa så får det väl gå som det går. Nog om det. Idag ska jag nog dra till stan för att köpa lite godis, läsk mm. till i morgon. Ska nämligen ha gofika för att fira att jag fyller 15 år. Måste även köpa en födelsedags present till min kusin Oskar som fyller 7 år idag. Grattis! ♥ Bloggar väl kanske mer senare då. Vi hörs!

Sommarlov!



Idag var det som sagt avslutning. Gick ju ganska bra när vi skulle sjunga. Var bara lite nervös innan. Sen fick vi även våra betyg. Hade fyra stycken A, 8 stycken B, 5 stycken C och ett D. Blev helt klart nöjd med dom. Känns verkligen skönt att sommarlovet äntligen har kommit och tänk nästa år går jag ut grundskolan.

Ny design!

Så nu har jag fixat en hel ny somrig design. Har även skaffat blogresponse som ni kan se på sidan. Nu är det bara att fråga på. Har även ändrat rubriken till mitten så nu kommer jag börja publicera alla inlägg i mitten. Kommer även börja blogga ordentligt nu när jag fixat nytt här. Hoppas att ni gillar det! :)

Fixar

Som ni kanske ser så är bloggen lite konstig just nu. Det är för att jag håller på med en ny design. Den kommer nog mest troligt att bli klar nångång nästa vecka. När jag fixat den färdigt så kommer jag börja blogga bättre.

It happened that night.


Woop woop! Nu ska jag äntligen se första avsnittet på säsong 3 av PLL. Har längtat såå mycket.

1 Juni



Två random pics
Hej amööbor!! Kör lite hanapee style här eftersom att jag sitter och lyssnar på hennes podcast. Hon är så himla rolig och bra. Vad har jag gjort när jag inte bloggat då? Fått A på fysik provet som jag pluggat som en dåre för, fått B i finska, skrivit om två vetenskapsmän, gått till cape east med gränskolebarnen och ätit gratis daim glass med några peeps. Vet att mitt liv mest handlar om skola, men så äre. Idag är det ju första juni också så det är alltså 14 dagar kvar till sommar lovet, 17 dagar till min födelsedag och 26 dagar till London. Så himla awesome! Nå nu ska jag avrunda det här. Pusshej!

RSS 2.0