Förkyld


Hejsan! Sitter här i sängen med täppt näsa och huvudvärk. Har tyvärr blivit förkyld. Inte så himla kul med tanke på hur mycket jag säkert missat idag. Nå, har iaf vilat mig och i morgon far jag till skolan igen. Jag har inte så mycket mer att skriva för har somsagt inte gjort något annat än att titta film. Hörs väl sen!

Jenna Marbles

Haha

Tisdag

Hello there! Inte bloggat på ett tag igen, men så är det. Jag bloggar när jag känner för det eller om jag har tråkigt (som jag har nu). Hursomhelst så var helgen hel ok. Tittade film åt cookies och tog det allmänt lungt. Igår sprang vi cooper test på gympan och jag sprang 14 varv! Över ett varv mer än förra året. Känner mig ändå ganska stolt. Idag så fick vi sluta halv två för vi hade ingen finska. Körde moppe hem och sen har jag bara gjort läxor och läst bloggar. Ska strax äta nåt börjar bli lite hungrig, heippa!

Pannukakkutalo

Hejsan! Idag sluatade jag ju tidigt så efter skolan for jag med mamma till pannukakkutalo i torneå. Jag tog en pannkaka med mjölkchoklad och jordgubbar. Glömde bort att ta en bild så ni får nöja er med denna från tumblr. Det var hursomhelst väldigt gott, fast lite för sött. Nästa gång tar jag nog en med bara bär och frukt. Rekommenderas!  

Skola..

Hallå där. Nu har jag precis läst klart alla inlägg på bloglovin så jag tänkte att jag också skulle blogga lite. Har som sagt börjat i 9:an nu och det är inte det lättaste. Har bara gått 2 dagar i skolan, men har redan läxa i so, svenska, franska och matte. Haha så äre på språkskolan. Nåja har hunnit göra klart det mesta och har bara lite svenska och matte kvar. Idag hade vi sovmorgon också, så jag började först vi 08.45. Kommer ha så varje tisdag. For med moppen till skolan och sedan hem. Dock var det inte så kul för det spöregnade på hemvägen och när jag kom hem så var byxorna helt blöta. Ikväll blir det att titta på Svenska hollywoodfruar. Åh, som jag har längtat efter det programet. Slutar förresten 12.15 i morgon, woop!

Sista sommarlovsdagen..

Bild från igår.
Ja, då var det som sagt sista sommarlovsdagen. Kan inte säga eller skriva att jag är speciellt ledsen över det för den här sommaren har varit ganska så tråkig förutom Londonresan. Igår var jag i Luleå med mamma, Anki och Matilda. Vi shoppade lite sen var vi och hälsade på hos min mammas moster. Hon hade fyllt 80 så det bjöds på grillat och tårta. Kom hem halv tolv på kvällen och somnade nästan direkt. I morgon börjar jag nian och det blir väl kul att gå sista året på grundskolan. Ska ät nu då. Puss!

awesome.

 

Konfirmation

Long time, no see... Ja, jag har ju inte varit den bästa på att blogga och kommer antagligen inte blogga så mycket, men tänkte ändå att jag skulle skriva ett inlägg nu eftersom att jag har tagit konfan idag. Skönt att få det gjort. Var faktiskt ganska kul med lägret och så + alla presenter. Fick pengar, ett halsband, ett silver armband och diamant örhängen. Ja, det var väl det jag tänkte skirva nu så vi hörs väl när vi hörs.

RSS 2.0