E.l.f

Ska fara till stugan ikväll, så jag kommer nog inte blogga mer idag. Beställde lite nytt från e.l.f. Det är en kosmetiksida som säljer smink jätte billigt. Deras dyraste (som jag har sett) kostar ca 60 kr! Beställde en ny mineral concealer, en concealer pensel och en ny pincett. Allt det + frakten kostade 106kr.







Glass i stora lass

Hejsan! Ska strax fara och köpa glass. Det är jag verkligen värd efter en joggingtur i värmen. Hade bra så hörs vi senare :)

We♥it

Random

Har du någonsin:
Gjort något riktigt dumt? - Japp
Gjort något du verkligen ångrar? - Ja
Varit nykter på nyårsafton? - Alltid
Åkt ambulans? - nej
Gjort nåt olagligt? - Aa, gangster xD
Blivit tagen av polisen? - Nej
Fått din mamma att gråta? - Tror inte det
Skämts över dig själv? - Många gånger
Sagt jag älskar dig och menat det? - Jo
Tagit droger? - Nej!
Varit kär i någon du inte haft chans på? -Aa


Senaste personen som:
Sov i din säng? - Jag
Såg dig gråta? - Ingen
Fick dig att gråta? - Minns inte
Du delade en cigg med? - Ingen
Du gick på bio med? - Alexandra och Alexander
Skällde på dig? - Typ pappa


De senaste 48 timmarna har du:

Gråtit? - nej
Kramat någon? - Trorde
Kysst någon? - nej
Köpt någonting? -jo
Sjungit? - I duschen
Saknat någon? - Jo


Vad:
Längtar du till mest just nu? - Vet inte
Har du för kläder på dig? - Shorts, linne och underkläder
Ska du göra i sommar? -  Ha kul
Åt du senast? - Kaka
Har du för mobil? - Htc wildfire
Vad köpte du senast? -saker till mitt rum


Vem/Vilka:
Slog du senast? - Ingen aning
Fick du sms från senast? -  118 800 haha
Pratade du med i telefonen senast? - Alexandra trorja
Älskar du? - min familj, mina vänner


Allmänt:
Har du pussat en groda? - Usch ne :p
Kan du hjula? - Har kunnat
Biter du på naglarna? - Nej
Skulle du kunna hoppa fallskärm? - Nej, jag gillar att hålla båda fötterna på jorden.
Har du sjungit inför publik? - Ja
Är du hungrig? - Nej
Är du blyg? - För folk som jag inte känner
Vill du ha barn? - Kanske i framtiden












New in, H&M/Västerås

Fick mina jeans från H&M igår.



Kom även på att jag inte har visat vad jag köpte i V-rås.

En huvtröja från stadium outlet.

Nya solbrillor från Power big meet :)

Mitt rum.


Har ändrat det från rött till svart/vit/grått. Blev riktigt nöjd :)

New York gardiner ;)

header

Tjobree.. Har fixat en ny header eller text. Ganska tråkig, men jag ville ändra för jag har tröttnat på den gamla. Kommer nog göra en helt ny senare på gimpen. Har börjat lära mig hur den funkar nu. Fast en sak vet jag inte, hur klipper man ut en person från en bild? Om nån vet så kan ni väl kommentera :) Har varit på IKEA idag också. Köpte lite nya saker till mitt rum. Blev väldigt nöjd. Ska ta en bild så fort vi har fått upp dom nya gardinerna.
Pusshej♥

Norge

Dom flesta vet nog vad som har hänt i Norge igår. Det finns inga ord för hur hemskt det måste vara för alla offren och deras angöriga. Hur kan en människa vara så ond och döda? Hur kan man klä ut sig till polis och säga "kom hit jag ska rädda er" och sedan bara döda dom. 92 st har mist livet och säkert ännu fler. Jag lider verkligen med alla och jag hoppas att det aldrig händer igen.

The sun is shining

Fyfan vad varmt det har varit idag. Så himla skönt asså! Idag har jag inte gjort så mycket förutom att jag va hos farmor och farfar ett tag. Dom hade köpt världens godaste glass. Så jag satt på deras veranda och bara fläska i den goda glassen. Sommar är seriöst bäst, fast det kanske ni redan visste? Måste ringa till Hanna någon dag också. Har inte träffat henne på typ 1 år :( Saknar henne sjukt mycket. Skulle ju ha farit till henne på påsklovet, men det blev ju inget med det. Skriver nog mer i morgon om vi far till Övertorneå cruising. Någon annan som ska dit? :)

Moneey

Nu är man rik som ett troll, eller hur det där ordspråket är. Nejmen har ju fått mina 2000kr nu för jag har ju målat förådet i stugan. Efter att jag hade målat for vi och bada i Leippijärvi, sen så spela vi kubb och fotboll. Jag och Matilda plockade jordgubbar, smälte choklad och sedan satt vi på en höbal och åt :) Det är riktig sommar det!
Hejdå!♥

En bild som jag tog för några dagar sen.

Stugan

Inte så bra uppdatering, men orkar verkligen inte blogga. Ska fara till stugan i morgon och börja måla på förrådet ;) Ville bara skriva det. Nu ska jag ta sociala med folket skype.
God natt!

--->Gymmet

Hejsan!
Ska försöka övertala min farfar att köra mig till gymmet. Fick plötsligt lust att träna. Har beställt två nya jeans från h&m också. Dom kostade bara 99kr st! Sjukt billigt! Måste ju köpa lite mer tröjor också. Kommer nog fara till Rajalla någon dag sen när jag har fått mina 2000kr. Och nej, jag har inte målat förådet ännu. Ska nog gör det till helgen, bara det inte regnar. Aja men skriver nog mer senare, om jag orkar.
Puss!

Jag på gymmet ;) Haha lekte lite med gimp xD

Västerås bilder




Kärlek till bilen♥




En jätte snygg ford fairlane. Kostar ungefär 1 milj.


Oskar brevid Hudson Hornet ;)

Höga kusten bron

Yeey

Det har inte varit så bra uppdatering för att jag helt enkelt inte har orkat blogga. Har ju fixat lite här på bloggen, men det är bara tillfäligt. Kommer nog byta header och bakrund blev inte helt nöjd med dom. Ska lägga upp Västerås bilderna strax.
Hade bra!

Natthumor♥




Hemma bra, men borta bäst :)

Nu är jag hemma igen :/ Inte så kul, hade kunnat stanna i Västerås en eller två veckor till. Får se vad jag hittar på i morgon. Om det är fint väder kanske jag far till stugan och börja måla förådet. Får ju 2000kr av pappa om jag gör det. Riktigt najs! ;) Lägger upp bilderna från Power big meet i morgon.
Puss o kram! :*

Steekt..

Sista dagen i Västerås buhuu :'( Måste tillbaks till Happis, den tredje sämsta kommunen att bo i. Det är fortfarande super varmt här. Sköönt. har blivit lite brun ;) På kvällen ska vi kanske ara och kolla på finbils cruising sen såblir det väl att gå och lägga sig i tid för måste ju vakna typ 4 i morgon..

Jag med min fina haklapp och rödbrända feis.

Error 404

Rubriken jao. Idag har man varit på power big meet igen :) Det var seriöst super varmt höll på att dö. Men i stället för att klaga så tänkte jag på hur det var på vintern när det var -30 ute och då njöt jag ist. Brände fötterna, hur lyckas man egentligen? Ja, är man jag så är man. For med pappa till Stadium outlet också. Hittade en huvtröja och löparskor :)  Bloggar mer i morgon.
Puss o kram!

Power big meet

Har just kommit tillbaks till våran stuga. Har varit på power big meet idag. För er som inte vet vad det är så är det en av världens största bilträffar. Hittade nya solbrillor också, ljusrosa. Tog en massa bilder på mustanger, men dom får ni se sen när jag har kommit hem. Älskar verkligen dom bilarna. Ska skaffa en ljusblå mustang från 1965 när jag blir stor :)


We♥it

Västerås

Idag så har jag varit med Jennifer. Kul för har inte varit me henne på 34253536år. När jag kom hem så började jag packa för i morgon drar jag till västerås. Måste vakna kl 4 :( Tar me pappas dator så jag ska försök slänga in ett inlägg då och då.

Hade bra!

Lalala

Hejsan! Har glömt bloggen lite idag. Har varit i stugan och plockat växter till herbariumet med pappa och Matilda. Så nu har jag bara 3 kvar :) När vi for hem så följde Matilda med. Vi har hoppat studsmatta ätit glass. Aa mer har jag väl inte gjort idag.

En random bild från arkivet för att inlägget ska bli lite roligare :>

Film


Ska ta och se denna film nue :) God natt!

New in, Helsingfors






Köpte ett par gråa tights också :)

These streets will make you feel brand new

Halloj bloggen. Mår mycket bättre nu, har bara lite ont i halsen. Idag har jag inte gjort så mycket förutom att packa upp det sista från Helsingfors och sökt blommor till herbariumet. Har hittat 21 blommor, har bara 9 kvar :) I morgn ska jag fara till stugan med pappa och söka efter resten av blommorna. Chacha tråkigt inlägg med en massa skolgrejs, men men. Ska lägga upp bilderna på kläderna från Helsingfors strax.

Bild på min fina New York bok ;) Vill så 7kt gärna åka dit.

Bajs.

Nu har man gått och blivit sjuk dåe -.- Vi åkte ju till stugan igår, men sen blev det att åka hem igen p.g.a att jag mådde skit dåligt. Hade 38 graders feber igår också :( Lyckades iaf hitta några blommor till herbariumet och jag höll nästan på att sjunka i en myr när jag försökte plocka en blomma. Anne får vara tacksam, kunde ju ha drunknat. Köpte en pärm, plastfickor, tejp och en eyeliner igår också. Jag skulle ju ha visat allt jag köpt i Helsingfors, men jag orkar inte stiga upp från sängen för att fota allt. Ni får se bilderna så fort jag har blivit frisk. Nu ska jag gå och äta jordgubbar, bästa medicinen vetni ;)

RSS 2.0