Varför ska man äta grönsaker när det finns kladdkaka?

Dagens fråga ↑ Skolan var faktiskt ganska så chill. Vi fick inga läxor förutom att träna till finska och engelska provet. På No:n fick vi tillverka egen färg och sedan måla en tavla. Det var faktiskt ganska kul. Efter skolan så for jag och jogga och sen så har jag inte gjort så mycket mer. Ne, nu ska jag ta tag i läxorna. Pusshej!

Every teardrop is a waterfall-Coldplay

Tack!


Jag har fått många kommentarer den senaste tiden och jag blir så glad :D
Fortsätt så!

Bus eller godis?

Tjenare peepz. Hade en rolig kväll i går med Greta, Julia, Jenny, Evve och Selma. Vi for på bus eller godis och vi fick en massa :) Har alltså käkat ganska så mycket godis den här helgen. Mår jätte illa och jag sa till mig själv att jag ine skulle äta mer godis idag. Höll jag det löftet? Nej, men godis är så gott så vad ska man göra. Har förresten varit på gymmet idag så jag är inte så tjock som ni tror. Nu ska jag ta och se på tv och äta mer godis ;)

Halloween tårta


En bild på tårtan som mamma bakade. Ganska creepy ;) Ikväll blir det
att fara ut på bus eller godis med Greta.
Vad ska ni göra? :)

To cool 4 school

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Har inte alls haft tid att blogga den här veckan p.g.a alla läxor. Idag hade jag dock ledigt för jag har gjort färdigt allt. På måndag hade vi nån växttenta och jag fick ett A!! :D På tisdagen hade vi skolfoto. Såg väl helt ful ut, som vanligt. Idag så hade vi so prov, gick nog helt okej. Kunde iaf alla frågorna. Sen så fick vi veta vad vi fick på vårat herbarium som vi gjort på sommaren. Fick ett VG- blööäää.. Satt typ flera timmar och höll på med den när jag egentligen skulle ha varit ute ätit glass och bara njutit av livet. Kändes ju sådär, nåja får väl hoppas på bättre från so:n. Nu blev det ett sånt där skoligt inlägg igen, men har typ inget annat skriva. Nolifer jag är..

Tillbaks

Tjenare. Det var ett tag sen. Märkte inte hur mobbat förra inlägget blev. Hade bara två sekunder på mej att skriva det för vi skulle fara. Har tyvärr inte kunnat blogga hos min farbror för dom har inte haft nå nät. Blöö, hade jätte många händelser på facbook och en massa inlägg att läsa på bloglovin. Resan var iaf jätte rolig. Jag shoppade varenda dag. Kommer att visa allt jag köpt sen ;) Hittade en vinterjacka. Köpte först en röd jacka, men dragkedjan var så konstig så var tvungen att lämna tillbaks den. Vi gick seriöst till varenda affär i hela helsingfors innan vi hittade en bra. Hittade också vinterskor. Det blev inga converse den här gången för det fanns inga, fick ta fejk ist.. Sen så åt vi på pizza hut. Världens bästa pizzor, tjocka, mycket ost och ja helt perfekta. Nej nu blev jag hungrig, ska kanske äta något. Skola i morgon också, fml.

Den enda bilden jag tog på hela resan. I flygplanet tillbaks ;)

Helsingfors here I come

Nu far jag till helsingfors. Hejdå Happis!

Hey, soul sister


Hörde denna på radion för nån dag sen. Många minnen från sommaren 2010 som dök upp i mitt
huvud. Kommer ihåg när man stod på höbalarna i stugan och sjöng den här och alla som körde
förbi bara glodde, hahah. Ååh kan det inte bli sommar snart..

Cupcakes


Det var ett tag sen jag bloggade, men har inte haft något speciellt att skriva om. Under
helgen har jag varit i stugan och sen så har jag städat. Idag så har jag bakat cupcakes.
Dom blev faktiskt lyckade. I morgon ska jag färga håret så ni får bilder hur det blev sen.


Höstlov!!!

Äntligen höstlov! Känns hur bra som helst. Ska strax fara till stugan. Sista gången för det här året, börjar ju bli liite kallt att gå på utedasset. Orkar inte skriva vad jag gjorde i skolan, hände ändå inget speciellt. Efter skolan for jag och träna på gymmet och sen for jag och köpte hårfärg, ögonfransböjare och en ny foundation. Blir nog att färga håret i morgon eller på söndag. Nejmen nu måste jag dra.
Pusshej!

Maria goes kock.

Ja jag vet att det var en väldigt misstolkad rubrik. Idag så är det faktiskt jag som ska laga mat. Ska laga tortellini. Skolan idag var ändå ganska så chill. Första lektionen hk. Vi gjorde köttfärs piroger. Blev riktigt gott. Sen så hade vi två so lektioner. Efter det matte, fick ett D på matte provet (B-delen) Blev riktigt besviken. Känns som om alla prov går åt skogen. Jag saknar mina dagar som Mvg barn. Haha nejmen det är inte kul måste skärpa till mig och börja få bättre betyg. Tur att det är fredag i morgon och sen höstlov♥ I morgon kanske jag ska fara och köpa hårfärg. Tänkte färga rödbrunt :)

Wantie


Så himla snygg. Jag vill ha!!!

I may look calm, but in my head I've killed you three times.

Tjoobre. Drack just en kopp cappuccino och en bulle och lingonkaka, mums :) Gjorde klart engelska läxan för ett tag sen också. Läxor varje dag.. Tur att det är höstlov nästa vecka! Fick veta vad jag fick på matteprovet (A-delen) Fick 15/20 är rätt så nöjd. Hoppas att B-delen också går bra. Fick tillbaka min bokrecension också, fick ett A!!! Mitt första A! Är himla stolt!! Nu ska jag ta och sociala med folket på skype.
Ciao!

Ååh ge mig!



Observera att det står flera par Jeffrey Campbell skor på hyllan.

Bild 1: Fashion ink
Bild 2: We♥it

Tisdag

Hej, har inte bloggat för har inte haft nåt att skriva om. Har ju inte det nu heller, men tänkte ändå skriva ett inlägg. Vi hade en ganska chill dag förutom matte prov. Vi räknade A-delen och i morgon har vi B-delen så två matte prov på två dagar, fml. Nu har jag inte så mycket mer att skriva. Bloggar mer när jag kommer på något.
Puss!

Film!


Whitney Port for BikBok.



Whitney Port från serien The City har designat en kollektion för BikBok. Kollektionen släpptes den 5 oktober och jag hade verkligen sett fram emot det, men måste säga att jag blev besviken. Jag fann inget större intresse för kollektionen förutom möjligtvis den vinröda stickade tröjan. Får hoppas mer från Versages sammarbete med H&M.

Fredag

Då var de äntligen fredag. Veckan har faktiskt gått super fort och nu är de bara 1 vecka kvar till höstlovet och att fara till Helsingfors, TAGGA!!♥♥♥ Kom hem för ett tag sen for till gymmet och träna efter skolan. Skulle egentligen ha farit till riekkola med Aida och Julia, men det blev ändrade planer. Glömde ju skriva igår vad jag fick på svenska provet. Fick ett C+. Med tanke på att det är ett prov som niorna också gjort så är jag rätt så nöjd :) Ikväll så kommer släkten hit på middag för mamma har fått nån special lax som hon ska laga så min mage ser fram emot det ;) Nej men nu ska jag gör franska läxan.
Pusshej!

Versage for H&M



Här är några av plaggen från H&Ms samarbete med Versage. Omg! Can't Wait!

Några fina typsnitt


Här är några typsnitt som jag tycker är himla fina :)
På det första typsnittet ska det stå Loveandpeace råka stava fel ;)

@school

animation maker
Har so just nu, men jag är klar så jag borde få sluta nu
men nej man måste visst sitta här i hundra år..
Förresten har jag kommit på hur man gör animationer :)


Svenska prov..

Vi hade just svenska prov. Gick ganska bra trorja förutom att jag inte kunde stava jämför och initialer, blöö. Hoppas att läraren inte märker nå ;) Snart ska vi ha finska så bloggar mer då.
P.s Sprang 12 nästan 13 varv på cooper testet.

Strange clouds

Har inte bloggat på ett tag för jag har inte orkat. Idag så hade vi nån vi veckan tema grej. Så vi skulle göra ett collage i olika grupper. Så vi missa språkvalet och No, fett chill. Efter det hade vi en ganska lång lunch så vi for till bibloteket för där bjöd dom på kakor och saft. Sen for vi och åt lunch. Efter lunchen hade vi engelska och sen svenska. Sista lektionen hade vi matte. Aja men nu måste jag ta och plugga. Svenska prov och cooper test i morgon, kul..

Strange clouds-B.o.B ft. Lil Wayne

Läxor


People change. Memories don't.

Hejsan! Idag har jag inte gjort så mycket förutom att äta godis tills jag mått illa..smart Maria smart. Sen så har jag kört moppe. Har äntligen lärt mig att göra en u-sväng. Sen så har jag faktiskt varit ute och joggat. Duktig cheey. Igår så tittade jag på filmen The Notebook. Riktigt bra, både sorglig och vacker. Rekommenderas! I morgon blir det nog att ta tag i läxorna och träna på svenska provet och engelska glosorna. Bloggar mer då.
Ciao!

Bild från arkivet. 19 dagar kvar till Helsingfors! Tagga!!!♥♥♥

RSS 2.0