To days

Dagens humör : Trött och frusen
Dagens borde : Träna på glosor
Dagens frisyr : Nedsläppt och elektriskt
Dagens smink : Mascara, concealer, foundation, rouge
Dagens klädsel : Jeans, linne, kofta, sockar och underkläder
Dagens planer : Sleep
Dagens beroende : Mat typ
Dagens tråkigaste : Skolan
Dagens längtan : London!

Little reasons to smile


Pluggar

Hej på er! Sitter här och pluggar till matte provet som vi har i morgon. Det ör om cirkelns omkrets och area. Tror nog att det ska går bra. Känns iaf inte svår. Idag har jag inte gjort nåt speciellt förutom att att fota lite bilder som vi har som läxa. Sen så har jag ätit plättar och bara tagit det lugnt. Nu ska jag fortsätta plugga så vi hörs senare.
Ciao!

Lördag

Hejsan, hoppas ni har haft en bra lördag. Själv var jag ju i Haapasaari och firade min kära kusin som fyllt år. Tänk att hon redan är 11. Börjar känna mig lite gammal. Nåja var iaf trevligt där. Vi åt tårta och sen fick jag veta vars jag kommer att gör min prao. Kommer vara på dagiset där min moster jobbar. Det kommer att bli jätte kul och jag har inte ens långt till jobbet. Sen så gillar jag också barn så det ska nog gå bra. Nu ska jag ta och se på pretty little liars (ja, jag är beroende) sen sova. Puss godnatt!

Två bilder från idag :)

Fredagsmys

Nu krypa ner under täcket och se på några avsnitt PLL och sen sova. God natt!


Jag saknar det som inte finns.

Bra uppis, jag vet. Men har inte gjort så mycket den här veckan förutom att vara i skolan. Den här veckan har iaf gått jätte fort och idag var världens chillaste dag. Första lektionen hade vi franska och då kolla vi bara film. Sen hade vi nå zumba grejs på fysioteket. Sen lunch och sista lektionen hade vi bild i typ tio minuter! Slutade alltså redan vid 12 och då drog jag till gymmet. Tränade där en stund och sen så kom jag hem. Ikväll ska jag laga mat igen. Det blir Quesadillas. I morgon far vi till Haapasaari och firar min kusin Matilda som fyllt år. Grattis till dig i efterskott!♥


5 månader kvar!!!


Tröjan du hatar.

Tjenare peepz! Ligger i sängen just nu och lyssnar på musik, intressant info eller hur? Nåja är lycklig att måndagen snart är över och nu är det bara fyra härliga skoldagar kvar. I skolan hände inget speciellt förutom att vi hade bad och nu ser jag ut som ett russin, great. När jag kom hem så gjorde jag kemiläxan och sen har jag väl inte gjort så mycket mer.


True shit.

Bakat

Hejsan! Lördag idag då. Vaknade där vid 9 åt frukost och sen for jag och åkte skidor. När jag kom hem började jag baka cupcakes. Dom blev jätte goda. Fick receptet av Julia :) Nu ska jag läsa bloggar och senare ska jag laga middag. Det blir citron biffar med basilika mos, mums.


One thing


One thing- One direction

Alltså ååh vad dom är bra! Har typ lyssnat på den här låten 1000 gånger och den blir aldrig dålig. Videon är ju inspelad i London och jag ska ju åka dit! Japp, den 26 juni då smäller det. Tänk så kommer dom i en sån där röd buss körandes emot mig. Haha skulle dött. Tagga!♥

Tgif

Hejsan! Kom hem för en stund sen. Skolan var chill för vi slutade 1. Efter skolan for jag till gymmet och tränade ett tag sen hem. Var hemma i typ 5 min sen for vi och handla. Köpte även mina fake uggs. I kväll blir de att se på film och äta pizza. Riktigt najs!


Pretty little liars

Nu se pretty little liars och sen sovaa! God natt!


Now we're back like we started. Strangers.

Fredag i morgon. Tack gud. Skolan idag kändes seg. Första lektionen träslöjd, mem vi fick sluta en timma tidigare för vi var klara med allt. Sen hade vi nå random grejs resten av dagen tills sista lektionen då vi hade elevens val och fick fortsätta måla på våran vägg i engelska klassrummet. Och nej, vi är inte färdiga med den än. Man kan inte stressa fram perfektion. Nå efter skolan for jag och sökte efter fake uggs för dom som jag beställde från ellos kom aldrig. Fuu. Beställer aldrig nåt därifrån igen. Hittade iaf ett par skor som var lite dyrare fast det var äkta mocka. Fanns dock inte i min storlek så affären fick beställa dom från kemi så jag får dom i morgon, sweet. Nu ska jag ta och träna på franska glosorna. Pusshej!

Forever young



Kärlek♥ Forever young-One Direction

Kommentarer

Alltså jag måste ta upp en sak som jag tycker är ganska så jobbigt som många andra bloggare har tagit upp. Det är kommentarer som det står t.ex allt bra? Jag tror inte personerna som skriver så bryr sig om hur jag mår för annars kanske man skulle ha läst inlägget och vetat hur jag mådde eller vad jag gjort idag. Dom vill bara har fler läsare. Snälla kan ni som kommenterar så läsa inlägget först och sedan kommentera något som har med det att göra. Då får ni ju fler läsare och gör mig glad :) För jag klickar aldrig in på bloggar som skriver onödiga allt bra-kommentarer. Ja det var bara det jag ville skriva så att ni vet.

If you cared enough. You'd keep trying.

Ja, min uppis har ju inte varit den bästa. Men orkar inte skriva något för jag är ju bara i skolan hela tiden och där händer det ju inget speciellt. Ska försöka att skriva minst ett inlägg per dag. Nåja skolan idag var väl helt ok. Första lektionen so sen språkval. Efter språkvalet for jag hem till Jennifer och åt. Efter det så hade vi matte och på svenskan skrev vi dikter. Skrev en dikt om funderingar. Så här var den: Funderingar är som fiskar i ett hav. Vissa är stora, andra är små. Vissa är viktiga andra mindre viktiga, men ändå behövs alla för att hålla en ballans. Precis som alla funderingar i min hjärna. That's some deep shit. Sista lektionen hade vi fisnka och då spelade vi in våran pjäs. Jag spelar ju kille så fick gå runt i kalingar hahah. Fick seriöst kramp i skrattmusklerna x) Nejmen nu måste jag träna till so redovisningen som vi har i morgon. Bye bye!

random bild123

Sweet dreams

Nu ska jag se nån random film och sen sova. Skola i morgon, blää. God natt!

Dear John

Nu ska jag ta och se på filmen Dear John. Har hört att den är bra. Matilda kom förbi här på eftermiddagen med en present. Det var en New York kudde, jätte fin. Har velat ha en sån länge så tack!<3


Friday the 13th


Idag är det fredagen den 13:e som ni kanske vet. Är inte speciellt skrockfull, men jag har haft lite otur idag eller det var nog jag som var klumpig. När jag var på gymmet  så gick jag in i en av maskinerna och fick världens strösta blåmärke. Skolanvar också ganska så jobbig. Hade alla jobbiga ämnen och b-gruppen fick åka hem för dom hade inge bild och vi andra som hade musik var så klart tvungna att stanna, wehåå fml nu ska jag äta godis. Hörs senare.

It's all about swag.

I morgon är det fredag, weeho! Skolan idag var jätte jobbig. Det var inte ens god mat. Fick leva på mackor. Gjorde även klart min klocka i träslöjden, det var typ dagens höjdpunkt. Nu orkar jag inte blogga nåmer är hungrig och trött. Hörs senare!


Mercredi



Onsdag idag. Chilligaste dagen i veckan, bara tre lektioner. Första lektionen hade vi gympa och vi fick veta att vi ska ha bad i typ 7 veckor. Hujja har inte ens badkläder och jag blir så himla torr av att bada. Kommer seriöst se ut som ett russin.. Efter gympan hade vi finska och då satt vi bara och skrev på våra teater/film sak. Sista lektionen hade vi so och sen fick vi sluta. Efter skolan gick jag till busstationen för jag skulle åka buss hem. Wow typ första gången på två år jag åker buss. Gillar inte att åka buss, men dom hade skaffat nya bussar så det var inte så farligt. Det var väl allt. Ciao!

We run the night


We run the night- Havana Brown

Första skoldagen

Jaha då var det skola igen. Härligt.. Har varit himla trött hela dagen för sov inte så mycket i natt. Fick t.o.m läxor första dagen. Dom borde vara tacksamma att jag ens går till skolan ist för att ligga kvar och sova i min underbara säng :) Det var iaf kul att träffa alla igen. Efter skolan for jag till gymmet, tränade där ett tag och sen när jag kom hem duschade jag och nu myser jag i min Onepiece♥ Jaja ska titta på Project Runway nu så Heippa!

Project Runway

Wazzup peepz. Har inte blivit så mycket bloggning för har sovit bort nästan hela dagen och reten av tiden har jag tittat på Project Runway. Blir så himla imponerad av kläderna som deltagarna gör. Det är helt ortolig hur fort dom syr. I ett avsnitt så gjorde dom kläder av tidningspapper. Det såg seriöst ut som riktiga kläder. Önskar att jag också kunde sy lika bra. Sen så fick jag veta om en ganska rolig grej, men jag tänker inte skriva det här på bloggen ännu för det är inte helt säkert. Så nu kan ni ju bli lite nyfikna och undra vad det kan vara ;) Hehe pusshej!

Rovaniemi

Tjobree! Varit och åkt slalom idag som ni kanske vet. Så himla kul! Det enda som var dåligt var att det var lite för kallt och mina händer höll på att frysa till is. Tur att det fanns fingervantar att köpa i slalom butiken. Satte dom under mina vanliga handskar. Backarna var väldigt fina och vi har bestämt oss för att boka ett rum och stanna där under sportlovet. Awesome! Finns faktiskt andra saker att göra i Rovaniemi förutom att åka slalom. Det fann t.ex två köpcenter! Jo, det är sant. Stan var mycket större än vad jag trodde. Tänkte att det var en liten håla, men jag blev verkligen förvånad över utbudet. Var ju mer affärer där än på Rajalla.. Nåja där fick ni lite fin turistinformation om Rovaniemi, varsågod! Ska snart se på film och äta godis. Ikväll blir det The house bunny :)

Slalom ftw!

I morgon blir det att fara och åka slalom. Sjukt kul, har verkligen längtat. Måste vara det roligaste med vintern. Vi ska fara till nåt slalom ställe i Rovaniemi. Blir nog inte så mycket bloggning, kanske skriver ett inlägg när jag kommer hem på kvällen.

Ny design

Nu har jag fixat en ny design! Kommentera vad ni tycker om den :)

Skidåkning

Sorry för låg uppdatering. Har inte alls haft tid. Vaknade där vi halv tio satt och fixade en ny design till bloggen i en och en halv timme (lägger upp designen i morgon btw så håll koll!) Slängde i mig frukosten för att jag trodde att Matilda skulle komma när som helst. Satt i två timmar och vänta sen kom hon. Vi for till elljuspåret och åkte skidor(!!) Första gången för i år. Sen när vi kom hem så drack vi oboy och åt ballerina kladdkaka♥ I morgon blir det att städa och sånt mys. Aija men ska fortsätta med mitt liv så hejs!

Chillar

Hejsan! Sitter här och läser lite bloggar och tjockar i mig lite ballerina kladdkaka med mjölk, mums ;) Var en sväng till stan också, men hittade inget. Nu ska jag fortsätta äta.


2012 Wishlist









You Da One


You da one- Rihanna

Hemma

Hejsan! Kom just hem från Luleå. Det var lite tråkigt där, men maten var god och raketerna var fina. Här kommer några bilder som jag tog med min I Phone:


Gott nytt år!


RSS 2.0