Hemma

Hej, då äre väl bara att börja me vad jag har gjort i dag, för det är väl det man skriver i en blogg? Första lektionen hade vi matte, sen hade vi inte franska som jag berättade i förra inlägget. Efter det hade vi engelska glosor :( Efter det vare lunch me äcklig fisksoppa :P Sen hade vi HK. Vi bakade muffins, fast jag sålde dom te jacke för 20 kr :D Sista lektionen hade vi elevens val. Jag, Aida, jacke .T jacke.L o Klaus spelade fotboll. Det gick ju jätte bra, för jag är ju ett riktigt fotbolls proffs.. Not. Efter att vi hade spelat så satt jag o lyssna när Aida o jacke bråka. Efter skolan så for jag o pappa te Rajalla o köpte en ny mascara o en ny hårspray till mig. I helgen vet jag inte vad jag ska göra, så om nån vill va så äre bara o smsa :)
Puss o kram :*

Nya mascaran L'oréal Paris 4D, jätte bra! Rekommenderas!

Hårspray från Tresemmé

Converse :)

Jag har gjort mina egna Converse, va tycks? ;)
Ni kan gör dom här: http://www.converse.com/

Torsdag

Ingen franska i dag yääy o imrn e vi oxå lediga så det är ingen franska då heller xD Ingen franska på 2 veckor!!! Min damp xD

mommogympa :)

Nu drar man till mommogyma dåe :)

Levi bildbomb :)

Hade glömt min kamera så jag var tvungen att fota me mobilkameran, så kvaliten e inte så bra :/


Vardagsrummet i våran lyxlähenhet xD




Wanha Hullu poro xD



Ugly


Våran balkong (andra våningen)

Våran rinklocka





Rubrik

I dag e det måndag för er som inte visste det. Kom hem från skolan för ett tag sen. Fick veta att min pappa hade krockat me postbilen, men det är ingen fara. Ingen blev ju skadad, men bilen fick en liten buckla så vi måste laga den. Det var dagens drama det. I mrn e det skridskoåkning i skolan. Orkar verkligen inte me det men får väl ändå stå ut. Bättre det än att gå 10km x) Lägger upp bilderna från Levi så fort min USB kabel slutar dampa -.-' Aa det var allt.
xoxo
Gossip girl hehe xD

Hemma bra, men borta bäst :)

Har kommit hem från Levi i dag. Hinner inte blogga så mkt, men i mrn blire bildbomb därifrån. Hoppas ni har haft en bra helg.
God natt! :)

Converse in my ♥


Tidsinställt inlägg

Levi


Nu är vi på väg te Levi, 3 h i bilen kul kul ...

Obbäddad säng jao

Tidsinställt inlägg

Fortfarande i skolan.. -.-

Ja jag sitter fortfarande här o väntar på min pappa. Han ska ha bussvakt te 13.50.. Sen åker vi hem o äter lite o packar det sista, sen far vi o hämtar Jennifer. O ni vet ju vart vi ska för jag har ju tjatat om det här på bloggen hela vekan tp. Kom i håg att kolla bloggen under helgen oxå för jag har skrivit några tidsinställda inlägg.

Den här bilden gjorde jag på paintbrush i dag på bilden. Jede "fin" elr hur?

I skolan

Har håltimme nu, för Claudia är fortfarande sjuk. Hon har varit sjuki två dagar!! :O Vi var tvungna att gå te gränskolan för ingen visste om hon var sjuk. Så vi gick te tyskan o deras lärare sa att hon var sjuk. Sen har vi lunch, och efter det har vi gympa. Sista lektionen har vi svenka o sen slutarvi. Sen blire att dra te Levi, Jede kul :D
Puss o Kram :*

Torsdag

I dag så hade vi skola som vanligt. Första lektionen hade vi matte. Anne visade en massa bilder från helsingfors o jag såg helt drogad ut. På språkvalet så var Claudia sjuk!! För första gng!! :O Helt otroligt! Jag o Jennifer gick te tyskan, men dom (elr per) var så läskiga att vi inte ska gå dit i mrn om Claudia fortfarande e sjuk. Efter tyskan så hade vi engelska i tp 5 min onödigt -.- Sen hade vi hemkunskap, vi gjorde våfflor. Det var gott :) Sista lektionen hade vi elevensval. Jag o Aida  hade uteaktiviteter. Vi spelade fotboll me Jacke o Jacke. I mrn ska vi fara te Levi, jede kul :D Så jag kmr skriva tidsinställda inlägg så ni vet.
Puss o kram :*

...

Borde jag vara orolig, läskigt väder :S


Do It Like A Dude

Gjorde just klart läxorna så nu e det chill. På kvällen blire nog mommogympa trorja. Måste ringa te min moster o fråga. Ja jag hade inge intressant att berätta så ni får ego biler på mej ist.

ego..

P.s Levi om 2 dagar

Skidåkning :(

I dag hade vi friluftsdag i skolan. Vi var tvungen att vara i grupper o göra en massa grejs i skpgen o åka skidor. Jag var me bara finnar. Det som var bra ar att vi fick sluta kl 12 :D For te ukki o mummo efter det sen kom jag hem vi halv 4 o jag o pappa åt pizza mums.. Fick mitt nya mobilskal oxå, så nu e det mke bling bling på mobilen, hehe.. x)
Hejs!

Måndag

I dag vare skola dåe. Hade So första lektionen o vi skriver om kärnkraft med tanke på vad som hänt i Japan :( Sen hade vi matte trorja, kmr inte i håg hehe x) Sen hade vi Engelska o fick se när Pirkko sprang! Haha det var så roligt. Sen fick vi tbx våra engelska uppsatser o jag fick VG- inte så bra :/ Fick det för att jag hade skrivit för kmt om mat xD Ursäkta mej om jag äter lite för mke. Vi hade oxå o gympa o vi sprang peep (stavning) test kom till level 6 så dt var ju bättre än vad jag gjorde sist. I mrn har vi frilufsdag :( Vi måste åka skidor blöö -.- orkar inte, men det e ju bra att vi har det på tisdag då när vi har alla jobbiga ämnen ;)

...

Söndag

Hej, i dag har jag varit hemma o bara chillat. Elr jag gick ju te affären o köpte fil, ketchup o diskhandskar. Men annars har jag inte gjort så mke mer. Nästa helg blir nog min blogg lite roligare för jag ska ju te levi me pappa o jennifer. Min farbror kmr oxå vara där så det blir jede kul för jag träffar ju int han så ofta :/ Jennifer du får f*n inte bli sjuk den här gng, vet vars du bor.. hehe xD  Har skaffat spotify premium i dag oxå. Så nu kan jag lyssna på musik på mobilen :) aa men nu har jag väl tråkat ut er tillräckligt.
Hejdå!

Chilligaste lördagen på länge ;)

Hej, i dag har jag inte gjort nåt! Elr jag har kollat på 2 filmer, The Ring o Sanctum. Båda var bra fast The Ring var leeskig. Hehe har gått i pyjamas hela dagen, det var skönt. Brukar aldrig göra det förutom när jag e sjuk. Aa men intresse klubben antecknar mitt rolga inlägg. Men i mrn måste jag göra nåt så att min blogg blir lite roligare. Förresten på saommaren ska jag, Alexandra, Jennifer o Alexander (trorja) fara till ica o köpa glass o smör sen ska vi sitta på parkeringsplatsen o schteeka xD Hihi längtar..

jag i dag (;

RSS 2.0